guardian Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 witam zapytanie daje tutaj bo watek ogloszen "kupie" raczej malo kto przeglada a w dziale "sprzedam" nic na ten temat nie znalazlem Poszukuje kogos z dobrymi cenami na bilsteina B6 (przod) do mojej A4 2003 1,9tdi FWD z gory dzieki za zrozumienie i pomoc
Wąski Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Służę pomocą [br]Dopisany: 19 Listopad 2008, 08:37_________________________________________________Poszło na pv
boberek Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 http://www.mts24.com/bilstein.oferta.bilstein.mts24.index.html
rav Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 Mam znajomego co sprowadza amortyzatory Bilstein z Niemiec. Do mojego auta wycenił BILSTEIN B6 SPORT (pod oryginalne spręzyny; amortyzatory regenerowalne [żółte] na grubej "sztycy"): 750zł/2szt przód 700zł/2szt tył Gdybyś był zainteresowany to daj znać Amortyzatory do A4 quattro podobno są troche droższe, być może do Twojego auta ich cena będzie niższa
Rekomendowane odpowiedzi