wojtus736 Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Witam! Od paru dni z lewego przedniego koła zaczęły dochodzić dość głośne stuki przy jeździe po nierównej drodze. Bardzo mnie to zaniepokoiło, gdyż stało się to dość nagle. Pojechałem z tym do stacji kontroli pojazdów i po dokładnym sprawdzeniu mechanicy stwierdzili, że wszystko jest w porządku i że nie da się tego zdiagnozować bo na postoju luzy mogą się kasować. Kazali się nie przejmować i jeździć i zgłosić się, gdyby stuki się nasiliły. Jeżeli ktoś się na tym zna lub miał podobny problem to proszę o informacje
nex Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 pewno wahacz poleciał któryś i jest luz na tulei przez co stuki, a tym panom z diagnostyki powiemy juz dobranoc
wojtus736 Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Opublikowano 18 Listopada 2008 też tak myślałem bo wcześniej miałem ten problem w prawym kole i na tej samej diagnostyce mi wymienili górny wahacz i jeszcze jakąś tulejkę, chyba od nośnego i pomogło. zdziwiło mnie to że teraz w ten sposób podeszli do sprawy
nex Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 jedz do jakiegos mechanika ktory zna sie na rzeczy i w 5 min sprawdzi Ci zawieszenie i bedziesz wiedzial co do wymiany
wojtus736 Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Opublikowano 18 Listopada 2008 tylko że w okolicy nie ma za bardzo takich mechaników. zastanawiam się czy by sie nie wybrac do serwisu audi
mlis Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Witam Stukało mi tak z lewej strony, wymieniłem dolny wahacz i przez 3 tygodnie było ok, teraz takie same odgłosy dochodzą z prawe strony i pewnie znowu trzeba będzie zainwestować w ten kawałek aluminium
Azunia Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 A kiedy ostatnio zmieniałeś wahacze?
mlis Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 A kiedy ostatnio zmieniałeś wahacze? [/quote Kupiłem autko z nowiuteńkim całym zawieszeniem przy stanie licznika 138 tyś. Teraz mam niecałe 146 tyś.
Kukis Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Jakiej marki są wahacze w twoim aucie?
Rekomendowane odpowiedzi