fitmann Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Cześć. Gdzie znajduje się przekaźnik od pompy paliwa i jaki ma kod lub jak wyglada. Podejrzewam że padł. Wydaje mi się że jest on przy sterowniku na podszybiu.
damian92x Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Tak jak napisałeś pod plastikową obudowa w podszybiu od strony kierowcy. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Nie połam jej tylko przy demontażu. U mnie ktoś tak zdejmował, że przy okazji połamał. Z przodu są 3 śruby i w podszybiu tam z tyłu dwie. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
fitmann Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2016 Ok, to wiem demontowałem już to ale nie wiem który to jest tam jest ich kilka wydaje mi sie że ten najmniejszy ale nie wiem, macie numer lub zdjęcie jego ?
Robero321 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Jak już się dostaniesz do niego to pstryknij zdjęcie w którym miejscu siedzi i wklej tu tez podejrzewam że nie pracuje zbyt dobrze u mnie
fitmann Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Opublikowano 1 Lutego 2016 Jesteś pewny że oed pompy paliwa jest 219 ? Znalazłem u sb 395 co mnie trochę zdziwiło bo te numery są od pompy paliwa ale przeważnie w dieslu.
damian92x Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Jak już się dostaniesz do niego to pstryknij zdjęcie w którym miejscu siedzi i wklej tu tez podejrzewam że nie pracuje zbyt dobrze u mnie przekaźnik jest po prawej stronie-pod plastikową obudową przy podszybiu
Rekomendowane odpowiedzi