mani88 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Hej! Problem polega na tym, że prawdopodobnie w moim aucie padły cewki, ciężko to stwierdzić, komputer pokazuje błędy Zapłonu cylindra 1,2,3,4. Wierzyć mi się nie chce, że padły wszystkie 4 :/ Nie chce kupować i wydawać 500zł na 4 nowe strzelając w ciemno:/ Byłby ktoś tak miły i poświeciłby chwilę czasu żebym mógł podjechać i na chwilę zamienić cewki w celu sprawdzenia? Na pewno bardzo mi to pomoże. Stawiam za to duże piwo. Dla Was koszt żaden, a mi na prawdę dużo pomoże. Auto najlepiej 1.8T żeby pasowały. Czas to kwestia może 10-15minut Z góry dzięki za odpowiedź pozdrawiam Edytowane 28 Stycznia 2016 przez mani88
eltom Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Jakie masz objawy? Auto szarpie podczas jazdy czy ma problem z obrotami biegu jałowego?
jedrekx Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 jak mi padły cewki, to auto miałem w trybie awaryjnym.. w ogóle nie jechało. i też błędy zapłonu..
mani88 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2016 auto strasznie szarpie, na ssaniu idzie wytrzymać ale jak zejdzie z obrotów to telepie i obroty faluja. podczas jazdy zrywa zapłon,nie daje się płynnie rozpędzić. niedługo jadę na komputer, później skocze na auto szrot w okolicy żeby założyć cewki tego samego typu, żeby w ciemno nie kupować nowych.
eltom Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Podaj swój numer na pw. Mój tel 514535830. Może pomogę.
Rekomendowane odpowiedzi