Zbig208 Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) Manetki z ACC są na przyszłość bo mam w planach dołożenie jeszcze tego. W kierownicy multi działa ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wczoraj przyszły przełączniki szyb i kratki nawiewu w chromie Dzisiaj je założyłem. Kolejna mała zmiana. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [06.05.16] Nareszcie założona navi 3G HHD -dzięki Grzegorz(wrclaguna) wzmacniacz nowy i teraz audio lepiej gra. i przy okazji wymienione lusterko wewnętrzne na fotochromowe. Edytowane 29 Września 2016 przez Zbig208
Zbig208 Opublikowano 29 Września 2016 Autor Opublikowano 29 Września 2016 (edytowane) Wpadło trochę rzeczy ale jak zobaczyłem twoją A4 to jeszcze mi trochę brakuje - składane lusterka fotochromowe i głośniki wysoko tonowe B&O w trójkątach przednich drzwi - grill black i czujniki parkowania przód - gałka s-line i dekory black piano Powoli plany modowe się kończą( i tak parę ponad plan wpadło). Większe felgi najpóźniej do wiosny a program po akcji serwisowej EA189. Edytowane 5 Października 2016 przez Zbig208
paulus108 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 sliczne auto. ps. a nie boisz sie ze te zapachy poprzyczepiane do kratek wentylacyjnych je polamia?
magielam Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 żarówki ledowe zastąpią zwykłe żarówki witam a możesz dać namiary na kupno takich ledów witam kolegów a może ktoś zakładał wyświetlanie kółeczek podczas otwartych drzwi proszę o jakieś info gdzie kupić albo jak samemu zrobić ,dzięki i pozdrawiam wit Wpadło trochę rzeczy ale jak zobaczyłem twoją A4 to jeszcze mi trochę brakuje - składane lusterka fotochromowe i głośniki wysoko tonowe B&O w trójkątach przednich drzwi - grill black i czujniki parkowania przód - gałka s-line i dekory black piano Powoli plany modowe się kończą( i tak parę ponad plan wpadło). Większe felgi najpóźniej do wiosny a program po akcji serwisowej EA189. a jak zakłada się składane lusterka proszę o info
leewang Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 "i głośniki wysoko tonowe B&O w trójkątach przednich drzwi" Można założyć same wysoko tonowe do zwykłego zestawu audio i będą grały tak jak powinny ? Nie potrzeba jakiegoś innego wzmacniacza ? Jaki koszt takiego moda? Ciężko je wymienić?
Zbig208 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2016 witam a możesz dać namiary na kupno takich ledów witam kolegów a może ktoś zakładał wyświetlanie kółeczek podczas otwartych drzwi proszę o jakieś info gdzie kupić albo jak samemu zrobić ,dzięki i pozdrawiam wit a jak zakłada się składane lusterka proszę o info Wymiana oświetlenia https://a4-klub.pl/index.php?/topic/283777-wymiana-oswietlenia-wnetrza-na-led/ Montaż składanych lusterek https://a4-klub.pl/index.php?/topic/245599-montaz-skladanych-i-podgrzewanych-lusterek/ "i głośniki wysoko tonowe B&O w trójkątach przednich drzwi" Można założyć same wysoko tonowe do zwykłego zestawu audio i będą grały tak jak powinny ? Nie potrzeba jakiegoś innego wzmacniacza ? Jaki koszt takiego moda? Ciężko je wymienić? Głośniki dokładane bo w trójkątach nie było głośników. Cena zależy za ile uda się kupić głośniki. Temat w szczegółach opisany https://a4-klub.pl/index.php?/topic/161342-instalacja-dodatkowych-glosnikow-wysokotonowych-bang-olufsen-oraz-blend/
kkamil.sline Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Nareszcie założona navi 3G HHD -dzięki Grzegorz(wrclaguna) wzmacniacz nowy i teraz audio lepiej gra. Jakie koszty dołożenia navi 3G HHD ??? Manetki z ACC są na przyszłość bo mam w planach dołożenie jeszcze tego. W kierownicy multi działa ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wczoraj przyszły przełączniki szyb i kratki nawiewu w chromie Dzisiaj je założyłem. Kolejna mała zmiana. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [06.05.16] Nareszcie założona navi 3G HHD -dzięki Grzegorz(wrclaguna) wzmacniacz nowy i teraz audio lepiej gra. i przy okazji wymienione lusterko wewnętrzne na fotochromowe. Jakie koszty dołożenia navi 3G HHD ???
Zbig208 Opublikowano 1 Maja 2020 Autor Opublikowano 1 Maja 2020 (edytowane) . Edytowane 8 Maja 2020 przez Zbig208
Rekomendowane odpowiedzi