nike166 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Cześć, Koledzy może mi poradzicie odnośnie wyboru koloru felg. Chcę na sezon odnowić felgi tzn oddać do malowania proszkowego ale nie wiem na jaki kolor. Myślałem nad białą perłą lub grafitem czy może jakiś inny ? Felgi RH te z podpisu, kolor samochodu granatowy lecz niedługo planuje zakup a6 także by wpadły równiez i tam. Z góry dzięki za pomoc. Edytowane 29 Stycznia 2016 przez nike166
kubson Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Kolor zostaw jak jest, zwykła felga więc i kolor "zwykły" pasuje jak najbardziej
Pucek Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Kolor zostaw jak jest, zwykła felga więc i kolor "zwykły" pasuje jak najbardziej +1
nike166 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2016 O , a myślałem żeby zmienić albo jakiś inny odcień tego srebrnego ?
black4 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 O , a myślałem żeby zmienić albo jakiś inny odcień tego srebrnego ? Witaj, Masz piękne felgi, po co chcesz zmieniać? Do koloru Twojej karoserii pasują kontrastowe felgi. Ewentualnie pod ramki szyb możesz zrobić polerowanie wibracyjne felg (poniżej efekt na filmiku): Z tym, że taka usługa trochę kosztuje, Pozdrawiam!
nike166 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2016 To może i faktycznie zostawię tak jak jest ?
hejneken Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Walnij na różowo. Będzie się wyróżniać A tak na serio gdybym miał je malować to na biało, minus taki, że codziennie będziesz latał ze szmatką xd
Rekomendowane odpowiedzi