kox13 Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Witam wszystkich! Jestem od marca użytkownikiem nowego modelu audi A4 2008r.Fabrycznie auto wyposażone jest w przednie światła led które są wystarczające do jazdy w dzień,ale jest problem bo z przednimi ledami nie świecą się tylne lampy a nasze przepisy drogowe wymagają świateł z przodu i tyłu. Żeby zapalić tylne światła muszę włączyć z przodu ksenony. Zwracałem się do serwisu Audi ale oni nie posiadają na razie takiego programu do komputera. Już widziałem nowe audi u których świeciły się same światła led z przodu i tylne lampy też świeciły. Może ktoś wie jak to zrobić. Pozdrawiam
morwa76 Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 jeśli zrobi to serwis to oki jeśli pan Stasiu - to co z gwarancją w razie kosztownej/ewentualnej /naprawy
prezik Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Mi bez problemu przeprogramowali swiatla miesiąc temu w ASO Switon-Paczkowski w Lubinie. Koszt 69zl.
Rosemeyer Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Masz pewnie furke zza odry bo tam tak koduja fabrycznie. Wystarczy przekodowac i po sprawie - trwa to max 5min
kox13 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2008 Bardzo dziękuję pojadę do Lubina przekodować komputer oni podobno szybko to robią.POZDRAWIAM.
Rekomendowane odpowiedzi