fox_tychy Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 Witam, proszę o informację co oznacza błąd poniżej...Dodam tylko, że auto od pewnego czasu w trakcie jazdy szalał wskaźnik ilości paliwa aż pewnego razu poprostu zgasł silnik w trakcie jazdy na PB i od tamtej pory mogę odpalić i jeździć tylko na LPG, pali tylko bezpośrednio z LPG z PB nie da się odpalić.coś padło tylko nie wiem czy pompa paliwa czy jakiś czujnik, jeżeli czujnik to jaki kupićZ góry dzięki za podpowiedzi 1
Tom A4 Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) czujnik poziomu paliwa w zbiorniku zobacz czy nie jest uszkodzona wtyczka klapka jest w bagażniku na 3 sróbki i potem już wszystko widać. Proponuję sprawdzić też przekaźnik i bezpiecznik od pompy paliwa Edytowane 1 Lutego 2016 przez Tom A4
fox_tychy Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Opublikowano 4 Lutego 2016 Już działa... Był przerwany przewód od pompy paliwa, przerwanie w baku co mnie z resztą baaardzo zdziwiło, kolejna dziwna rzecz to taka, że po zrobieniu kabla dalej pompa nie działała i jak się okazało bezpiecznik był za duży 30 jak zmieniłem na prawidłowy 15 ruszyło hmmmm... Teraz prawie wszystko działa po za tym że przy jeździe na benzynie robi się podciśnienie w baku i syczy przy korku wlewu.
Rafał 18t Opublikowano 15 Września 2020 Opublikowano 15 Września 2020 Mam problemik kod bledu 00771 i zmieniłem kompa, immoboxa i stacyjke z kluczymiek a to j**ane padlo nadal nie odpala
Rekomendowane odpowiedzi