ddiablo.vip Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 Witam , Potrzebuję Całą wiązkę instalacji do wnętrza auta .. Mam kilka znalezione ale niestety "mechanicy" którzy to rozbierali nie są wstanie odróżnić Instalacji z wyposażeniem BOSE lub bez niego . I mam pytanie jak je odróżnić z tego co wiem to dopięcie Bose jest ciezkie wiec poszukuje odnośnika jak je odróżnić ... co do Wyposażenia .. Xenony Będe sam dopinać bo z tym raczej nie powinno być problemu jak przy audio.
TOM3K Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) przy Harmanie masz 23 piny a przy BOSE 32 piny , chodzi o kostke przy wzmacniaczu Edytowane 2 Lutego 2016 przez TOM3K
ddiablo.vip Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Opublikowano 2 Lutego 2016 a przy zwykłym nagłośnieniu jest wgl kostka do wzmacniacza czy jej brak ?
TOM3K Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 No przecież Ci pisze że np po kostkach możesz odróżnić
ddiablo.vip Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Opublikowano 2 Lutego 2016 Dzięki, zobaczymy czy uda się dostać taką instalację . inaczej będę musiał przerabiać
TOM3K Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 Pamiętaj o tym żeby dokładnie to zrobić bo możesz mieć przeboje jak ja na początku, miałem szumienie w głośnikach i mi aku rozładowywało. Okazało się że coś z masą było nie tak. No i przydało by się wymienić plusa bo w BOSE jest grubszy niż w Harmanie. Moge Ci polecić Kolege Kaja zrobi Ci wiązke a jak będziesz chciał to i Ci podłączy wszystko
ddiablo.vip Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Opublikowano 2 Lutego 2016 Mam Audi A4 B7 S-Line z Bose. ale niestety Instalacje musze zmienić w środku wiec jakoś poskładam to do kupy .. Zobaczymy jak będzie później .
TOM3K Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 Coś się stało z instalacja ze ją wymieniasz?
ddiablo.vip Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Opublikowano 2 Lutego 2016 Anglik jest Przerabiany także wszystko ze środka Zrobiło Wypad
Rekomendowane odpowiedzi