Nowak50 Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Witam Zna ktoś serwis aso w którym drogą telefoniczna podadzą mi informacje na temat wymiany turba i dwumasy. Dzwoniłem już do paru ale nie chce mi udzielić takich informacji mimo że jestem wlascicielem auta ;/ zależy mi na kontakcie telefonicznym bo najbliższy serwis mam ponad 100 km od domu i nie chce tracić czasu i paliwa na dojazdy
Nowak50 Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Opublikowano 11 Lutego 2016 chciałbym się dowiedzieć czy poprzedni właściciel wymieniał te dwa elementy
muzin Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Z tego co wiem zadne ASO nie poda Ci takich informacji, jedynie na miejscu z dowodem resjestracyjnym i osobistym...
Nowak50 Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Opublikowano 11 Lutego 2016 a jest taka możliwość że gdybym podjechał to wydrukowaliby mi cala historie serwisowa auta ?
cabanmat Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Raczej nie wydrukują, jak chcesz mieć papier to tylko odpłatnie u kolegów
Rekomendowane odpowiedzi