Bartekbula Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 witam mam problem woda dostaje się od kierowcy na dywanik z przodu i z tyłu czym najlepiej to przeczyścić ile jest tych kanałow na podszybiu audi b8 dzieki za podpowiedzi
cino89 Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 A szybe przednia wymieniales? Bo znam przypadek gdzie przez nie fachowe wklejenie szyby woda dostawala sie do srodka
Bartekbula Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Opublikowano 15 Lutego 2016 A szybe przednia wymieniales? Bo znam przypadek gdzie przez nie fachowe wklejenie szyby woda dostawala sie do srodka Nie szyby nie wymieniałem myślę że to się dzieje przez zapchane kanaliki ktore powiny odprowadzic wode na podszybiu jade w środe to zweryfikować dokładnie i dam znaka czy to była przyczyna
piotrpan Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 Dnia 14.02.2016 o 14:40, Bartekbula napisał: witam mam problem woda dostaje się od kierowcy na dywanik z przodu i z tyłu czym najlepiej to przeczyścić ile jest tych kanałow na podszybiu audi b8 dzieki za podpowiedzi Dołączam się do pytania, mam ten sam problem. Gdzie szukać tych kanalików
Rekomendowane odpowiedzi