Kamil Wojecki Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 Witam wszystkich, mam uszkodzoną przepustnicę, pokazuje mi się czek, po podpięciu do komputera napisane jest klapa ssąca, moje pytanie jest takie. Oryginalna przepustnica posiada taki numer 03G131501B a mam możliwość załatwienia takiej przepustnicy od VW touran 2.0 TDI 2007 r która ma taki numer 03G128062A. i moje pytanie czy będzie pasowała do mojej audi a4 b7 2.0 TDI 2006r ?
.Pablo. Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 Używana klapa gąszaca tez nie wiadomo ile pociągnie, ja kupiłem używke niestety po pół roku to samo wiec kupiłem nowa i zero problemu od roku czasu.
Kamil Wojecki Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Opublikowano 15 Lutego 2016 Ja ją będę miał za pół darmo, ale chodzi mi o to czy będzie pasowało? czy nie będzie jakich kolwiek poroblemów
Darwek24 Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 zrob se fotke telefonem i porownaj, myslec troszki ludzie
SotoM Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) 03G131501B - to jest EGR - wez w łape przepustnice i porównaj wizualnie ze swoją na samochodzie... ale na pierwszy rzut oka wygladaja bardzo podobnie a nawet tak samo... jaki dokładnie bład był - bo kazdy przeczyta ze klapa ssaca/gaszaca a tu moze chodzi o problem elektryczny - np przepalony bezpiecznik na którym jest przepustnica i wentylator chłodnicy... chyba ze wentylator pracuje jak klime właczysz (nawet na HI) to moze byc problem w silniczku lub płytce w - "module przpustnicy" pół soboty z tym walczyłem... przepustnica raz działała raz nie. Edytowane 15 Lutego 2016 przez SotoM
Bartek.wiech Opublikowano 11 Listopada 2018 Opublikowano 11 Listopada 2018 A który to bezpiecznik od tego?
Rekomendowane odpowiedzi