Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Przepustnica AUDI A4 B7 2.0 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, mam uszkodzoną przepustnicę, pokazuje mi się czek, po podpięciu do komputera napisane jest klapa ssąca, moje pytanie jest takie. Oryginalna przepustnica posiada taki numer 03G131501B a mam możliwość załatwienia takiej przepustnicy od VW touran 2.0 TDI 2007 r która ma taki numer 03G128062A. i moje pytanie czy będzie pasowała do mojej audi a4 b7 2.0 TDI 2006r ?

Opublikowano

Używana klapa gąszaca tez nie wiadomo ile pociągnie, ja kupiłem używke niestety po pół roku to samo wiec kupiłem nowa i zero problemu od roku czasu.

Opublikowano

Ja ją będę miał za pół darmo, ale chodzi mi o to czy będzie pasowało? czy nie będzie jakich kolwiek poroblemów

Opublikowano

zrob se fotke telefonem i porownaj, myslec troszki ludzie

Opublikowano (edytowane)

03G131501B - to jest EGR - wez w łape przepustnice i porównaj wizualnie ze swoją na samochodzie... ale na pierwszy rzut oka wygladaja bardzo podobnie a nawet tak samo...

jaki dokładnie bład był - bo kazdy przeczyta ze klapa ssaca/gaszaca a tu moze chodzi o problem elektryczny - np przepalony bezpiecznik na którym jest przepustnica i wentylator chłodnicy... chyba ze wentylator pracuje jak klime właczysz (nawet na HI) to moze byc problem w silniczku lub płytce w - "module przpustnicy" pół soboty z tym walczyłem... przepustnica raz działała raz nie.

Edytowane przez SotoM
Opublikowano

A który to bezpiecznik od tego?