mariusz787 Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Witam Podczas montażu kamery cofania w miejscu lampki podświetlenia tablicy rej. coś poszło nie tak.Na wyświetlaczu koło liczników pokazuje że mam otwarty bagażnik,nawet wtedy kiedy jest zamknięty? Gdzie szukać błędnie zamontowanego elementu,przyczynę błędu? Audi A4 B7 sedan. Pozdrawiam Edytowane 15 Lutego 2016 przez mariusz787
mateo027 Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 Rozbierałeś poszycie? Może nie dopiąłeś kostki tak jak mówi kolega w zamku.
mariusz787 Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Opublikowano 15 Lutego 2016 Rozbierałeś poszycie? Może nie dopiąłeś kostki tak jak mówi kolega w zamku. Kostka jest dopięta,nie wiem gdzie dokładnie jest ten mikrostyk? To bym sprawdził. Poszycie? odpinałem linkę z zamka żeby dostać się podświetlenia tablicy.
jacek70 Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Mikrostyk masz przy zamku. Do niego idzie kostka z przewodami. Edytowane 15 Lutego 2016 przez jacek70
Jakub_electronic Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 a nie podpinałeś się czasem pod wiązkę w klapie? może coś zakłóca sygnał. Albo obstawiam na uszkodzoną wiązkę między klapą a karoserią
mariusz787 Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) a nie podpinałeś się czasem pod wiązkę w klapie? może coś zakłóca sygnał. Albo obstawiam na uszkodzoną wiązkę między klapą a karoserią Wydaje mi się że kable są dobrze podpięte.Mogłem źle skręcić zamek,Wcześniej sprężyna w zamku chyba odbijała a teraz nie,tak myślę?Próbowałem też wciskać mikrostyk ale klapa jak i światło w bagażniku nie wyłącza się. Zdjęcie w linku,inaczej nie potrafię wstawić. http://www.aukcjoner.pl/gallery/022383500-.html#I1 Edytowane 17 Lutego 2016 przez mariusz787
Rekomendowane odpowiedzi