vikis4 Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Czy ktoś z was montował lub próbował montować przepływkę hitachi od a6? Z tego co słyszałem są dużo lepsze niż bosch. Wtyczka ta sama,ale czy parametry też?
efcio Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 nie parametry sa inne. tylko bosch
vikis4 Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Opublikowano 22 Listopada 2008 A co do boscha to wiadomo jak jest z jego dokładnym wyczyszczeniem . Wielu z was pewnie słyszało o takim sprytnym urządzeniu jakim jest myjka ultradzwiękowa-mam plan wyczyścić moją przepływke w tym ustrojstwie-w poniedziałek dam znać jaki przyniosło efekt! A może ktoś już tego próbował?
leoncjo Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 To meże byc niezły patent... tylko mi ultra dźwięki zawsze kojarzą się z prądem... Na jakiej zasadzie to działa ?? Aby nie mikrofalówki bo będzie burza w elektronice przepływki. Jestem mocno ciekawy efektów, z może coś na temat zasady działania ??
vikis4 Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Opublikowano 23 Listopada 2008 Ultradźwięki docierają do trudnodostępnych miejsc i powstające zjawisko kawitacji, które polega na wytworzeniu w roztworze myjącym olbrzymiej ilości fal ciśnieniowych w postaci implodujących pęcherzyków powietrza, które odrywają zanieczyszczenia od podłoża Czyli myślę,że nie powinno uszkodzić przepływki z resztą jestem już lekko zdesperowany i najwyżej kupie nową!
szogun0 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Nic nie piszesz. Pewnie szukasz nowego przepływomierza. Myjka ultradźwiękowa uszkadza przepływomierze.
vikis4 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2008 Niestety operacja się nie powiodła,ale myjka nie uszkadza przepływki-po prostu jest tak samo jak było!
spanky Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Nic nie piszesz. Pewnie szukasz nowego przepływomierza. Myjka ultradźwiękowa uszkadza przepływomierze. w ultra to mozna wyczyscic .. ale intercooler ....
Rekomendowane odpowiedzi