marasekm Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Panowie zabieram się do wymiany podsufitki na poliftową. Mam problem z montażem słupków tylnych. Wiem, że trzeba wyciąć dwa mocowania aby słupki nie odstawały. Pytanie tylko które to te dwa mocowania dwa?
damian111 Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 porównaj ze starymi z przed lifta i sprawa bedzie jasna które sa zbędne
marasekm Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Opublikowano 21 Lutego 2016 No właśnie to nie jest takie proste jak się wydaje :/ Mocowania są w tych samych miejscach, ale za to mają różne długości.
JACEK LUBLIN Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 NIE DA SIĘ ORGINALNIE ZAMONTOWAĆ BEZ ODSTAWANIA.
marasekm Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) Nie trzeba od razu pisać drukowanymi. A kto mówi, że ma być oryginalnie? Ja się pytam, tylko które mocowania trzeba wyciąć. A bez odstawania się da, bo miałem słupek jeden ćwiczebny i wyszło mi, że trzeba wszystkie 4 mocowania w tej większej części wyłamać. Wtedy nie odstaje. Tylko jestem ciekaw czy nie zaszalałem za bardzo i któreś mocowanie nie powinno zostać. Edytowane 21 Lutego 2016 przez marasekm
Rekomendowane odpowiedzi