Dygu Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 tak jak w temacie miał ktoś z nimi do czynienia?? jakieś relacje?? pozdr
cobradd Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 temat wahaczy był juz wałkowany na forum wiele razy, z tego co pamiętam to sa polecane trzy firmy, a wszystko reszte kupujesz na własną odpowiedzialność
Dygu Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Opublikowano 23 Listopada 2008 wiem ze był wałkowany ale co z tego?? mi chodzi o konkretna firmę. Umiem korzystać z szukajki, interesuje mnie konkretnie ta firma wiec Twój post niestety nie wnosi nic do tego tematu...
krzysiek23 Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 te wachacze to szchit bylo o tym nie dawno koledze sie po chyba 7tys. rozsypaly
djkanar Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 polecam wahacze firmy lemforder. Są drogie ale za to masz pewność że są solidne. To są oryginalne wahacze jakie montują fabrycznie. Nie kupuj żadnych podróbek czy zamienników. Nie warto.
TOM77 Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Niestety nie napiszę nic nowego , ale wahacze firmy Kraft to słaba jakość, wiem coś o tym, ponieważ znajomni z branży, którzy je sprzedawali mówili mi, że w większości przypadków klienci nie byli zadowoleni z tego produktu. Chyba lepiej będzie zainwestować w coś lepszego, ale to moja sugestia, Ty zrobisz jak uważasz. Pzdr
djkanar Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 http://www.allegro.pl/item490586132_wahacz_wahacze_audi_a4_a6_vw_passat_lemforder_ory.html tylko takie wahacze kupuj, nic innego a na pewno bedziesz zadowolony.
Rekomendowane odpowiedzi