Gość młody rysiek Opublikowano 17 Marca 2006 Opublikowano 17 Marca 2006 sęk w tym, że właśnie wnosi na pewno kamyczek spod oponki nie wyleciał, albo gałązka :?: nie mówie, że nie wierze ale to dziwne :shock: p.s. gdzie w polsce nie ma dołów???
Pikuś Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Opublikowano 17 Marca 2006 sęk w tym, że właśnie wnosi na pewno kamyczek spod oponki nie wyleciał, albo gałązka :?: nie mówie, że nie wierze ale to dziwne :shock: p.s. gdzie w polsce nie ma dołów??? Sluchaj a niby co wnosi?? Ze niby mowisz o istnieniu kamyczkow czy galazek?? Tam snieg lezal swiezy i prawie po kolana i jakos dziwne jest zeby kamyczek spod kola wlasnego samochodu uderzyl w przednia szybe ale oki cuda sie zdarzaja. Co do dolow to jest inna sprawa po pierw wpada raczej jedno lub dwa kola na raz a ja jezdzilem po nierownosciach gdzie kazde z kol mialo inne plozenie wiec cala buda miala prawo pracowac. Wiec skoncz te insynuacje o kamyczkach a tym bardziej o galazkach.
Gość młody rysiek Opublikowano 17 Marca 2006 Opublikowano 17 Marca 2006 A porownywanie jazdy oski do Quattro to troche nie bardzo bez porównań. mnie umiejętności bawią a nie napęd quattro!! jak będe starszy, rodzina owszem, bo quattro to genialna sprawa.
Pikuś Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Opublikowano 17 Marca 2006 A porownywanie jazdy oski do Quattro to troche nie bardzo bez porównań. mnie umiejętności bawią a nie napęd quattro!! jak będe starszy, rodzina owszem, bo quattro to genialna sprawa. Hahaha chyba nie jezdziles Quattro bo trzeba wielkich umiejetnosci zeby umiec tym dobrze jezdzic i przewidywac jego reakcje.
Gość młody rysiek Opublikowano 17 Marca 2006 Opublikowano 17 Marca 2006 poza tym to jest forum. zamiast się wkurzać możesz wytłumaczyć i po kłopocie. każdy ma prawo w coś wątpić, prawda? [ Dodano: 2006-03-17, 16:59 ] Hahaha chyba nie jezdziles Quattro bo trzeba wielkich umiejetnosci zeby umiec tym dobrze jezdzic i przewidywac jego reakcje. widzisz, jeździłem no ale mi to naturalnie przychodzi i się nie chwale
Pikuś Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Opublikowano 17 Marca 2006 poza tym to jest forum. zamiast się wkurzać możesz wytłumaczyć i po kłopocie. każdy ma prawo w coś wątpić, prawda? ja sie nie wkurzam tylko smieje z tego co piszesz, a co do wyjasniania to chyba bylo napisane co i jak. I nie chwale sie. Prosze Cie bardzo skoncz juz ta dyskusje bo to bez sensu. Albo nie ja bede madrzejszy i ja skoncze.
Gość młody rysiek Opublikowano 17 Marca 2006 Opublikowano 17 Marca 2006 zjedz bułeczke [ Dodano: 2006-03-17, 17:04 ] nie umiesz dyskutować nie moja wina. pozdrawiam :mrgreen:
Hugo Opublikowano 17 Marca 2006 Opublikowano 17 Marca 2006 zjedz bułeczke [ Dodano: 2006-03-17, 17:04 ] nie umiesz dyskutować nie moja wina. pozdrawiam :mrgreen: Dostajesz pierwsze ostrzeżenie
Gość młody rysiek Opublikowano 17 Marca 2006 Opublikowano 17 Marca 2006 Dostajesz pierwsze ostrzeżenie za co? :shock:
Rekomendowane odpowiedzi