Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie amortyzatory na przód?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wszędzie pytają o gwint ja jednak pytam o zwykłe amorki :) Jestem po wymianie amortyzatorów tył i zamontowałem sachsa bo niby porządna firma lecz po głębszym zastanowieniu postanowiłem napisać tu. Może ktoś zna lepsza firmę w rozsądnej cenie? :P Mam na oku sachsa i kayabe. Proszę o poradę :)! Pozdrawiam

Opublikowano

Meyle?

Opublikowano

MArcinie co Ty gadasz :)

to zupełnie inna liga, meyle to pakowacz chińczyka i chcesz to z Sachsem porównywać?:)

brać Sachsa kayabę wyłącznie.

Ukłony

marcin

Opublikowano

Ja tylko odpowiadam na pytanie "Może ktoś zna .... w rozsądnej cenie? ", ale jak z jakością to nie wiem, różnie mówią.

Edytowane przez soulmaster3m

Opublikowano
  • Autor

Bez spin jednakże pisałem o lepszej firmie z rozsądniejszymi cenami. Nie mialem na myśli aby bylo tansze wzamian za gorsze :P Faktycznie cena powalaja te Meyle bo 280-300 juz jest komplet z odbojami a sachsa koło 4 stówek jednak :P No ale nic, kto pyta nie błądzi. Bo tak jak z wachaczami swag jest duza konkurencja dla lemfordera jakoscia i cena a tu chyba takie odpowiedniki to sachsa - kyb widzę :P Dzięki za odpowiedzi !

Opublikowano

Tu nie ma spiny, Marcin po prostu chce abym w końcu na kawę do niego przyjechał i on wie, że mnie też czeka wymiana amorków, a że buja tak, że pewnie wszystkie to przyjadę do niego szybciej niż myślę.

A tak to wiesz, uderzę w stół, a dziku przyjdzie i rozwieje wszelkie wątpliwości ;)

Opublikowano

Za Kayaby do swojego klekota odpowiednik Be płaciłem 350 zł mi się na nich dobrze lata ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżdżę na Kayabie z przodu i Sachsie z tyłu - kilka lat i na razie (odpukać) jest ok. Więc mogę polecić obie te firmy.