Gość Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 Witam. Mam pytanie do was w szczególności do posiadaczy silników 1.8t. Macie może pod maską wyciszenie silnika ?? Takie piankowe ? Ja nie mam i nie wiem czy fabrycznie coś takiego było. Jeżeli tak to czy z innych silników będzie pasować ?? Dzieki pozdrawiam
Trzesio Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 będzie pasować, ale podobno inne jest w lifcie
Klejk Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 Ja mam od diesla poliftowego i pasuje jak ulał
Gość Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 Ja mam od diesla poliftowego i pasuje jak ulał Widzę że masz ten sam silnik Dlaczego pytałem bo ja nie mam nic pod maską i chyba seryjnie nie miałem bo nie widać żeby kiedykolwiek tam coś było . Nalepki są ponaklejane na blachę itd. Draźni mnie jak pada deszcz i odrazu paruje mi maska w okolicach turbiny ;D
icemerc Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 od TDi jest grubsze wygłuszenie i dodatkowo możesz założyć wygłuszenie grodzi oraz kielichów. Ja mam u siebie i w trasie naprawde jest ciszej...
Gość Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 od TDi jest grubsze wygłuszenie i dodatkowo możesz założyć wygłuszenie grodzi oraz kielichów. Ja mam u siebie i w trasie naprawde jest ciszej... Czyli od tdi nie może być ?? Co masz na myśli o wygłuszeniu kielichów i grodzi
icemerc Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 seryjnie w 2.5 tdi masz dodatkowe wygłuszenie na płycie grodziownej od strony silnika i na kielichach. W 115 PS tdi tez je widywałem. ja dodatkowo mysle jak jeszcze skurczybyka wygłuszyć dodatkowo...
Rekomendowane odpowiedzi