bultii Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Witam, mam mały problem, chce zalozyc poliftowy licznik do mojego przedlifta ale niestety adaptacja kluczykow nie wchodzi w gre, ma moze ktos z was komputer i kabel i jest w stanie przez commandera wyłączyć mi immo za drobna oplata? Edytowane 24 Lutego 2016 przez bultii
sylwiasty Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 Witam. Jeśli masz auto z rocznika jak w podpisie tzn '97 i auto jest przed I liftem to licznik możesz zmienić bez większego problemu. W tym roczniku immo było zewnętrzne i zmiana licznika nie powoduje problemow z uruchamianiem auta. Ja swoim jeździłem bez licznika. Jedynie co to będzie się świeciła kontrolka od immo na liczniku ale jej można się całkowicie pozbyć usuwając diodę/żaróweczkę.
bultii Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Opublikowano 25 Lutego 2016 w opisie jest błąd auto mam z 98 r i za chiny nie moge zaadaptowac kluczyka do immo, wiec chce go usunac, a kramek zazyczył sobie za to 100 zl.
Dominik93 Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Sorka ze tak nie w temacie ale orientuje się ktoś ile kramek bierze za wjechanie na hamowanie i sprawdzenie km/nm?
Rekomendowane odpowiedzi