Marioq91 Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Witam, mam problem z maglownica w Audi A4 b5 1.9 TDI 110 KM 1999 r. po lifcie i zdecydowałem się na wymianę maglownicy lecz nie wiem na co zwrócić uwagę , czy wystarczą tylko numery maglownicy , czy od każdej b5 będzie pasować ? z góry dzięki za odpowiedz . pozdrawiam
Prezes870 Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Pasuje od kazdej Ja zakladalem do 1.9TDI z Audi S4 B5 wiec wiesz ;]
Marioq91 Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Opublikowano 29 Lutego 2016 Pasuje od kazdej Ja zakladalem do 1.9TDI z Audi S4 B5 wiec wiesz ;] Dzięki
Figo1474 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) Witam.Nie bede sie upierał ale ja wolałbym oddac do regeneracji jakiemuś dobremu warsztatowi co zajmuja sie tym i wtedy masz pewniaka.Koszt w mojej okolicy 450-500zł sama regeneracja Pozdrawiam Edytowane 3 Marca 2016 przez Figo1474
wesz82 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Witam.Nie bede sie upierał ale ja wolałbym oddac do regeneracji jakiemuś dobremu warsztatowi co zajmuja sie tym i wtedy masz pewniaka.Koszt w mojej okolicy 400-500zł Pozdrawiam Zgodzę si ez Tobą ja już 2 magle wymieniłem i teraz tylko regeneracja. A pasuje każdy najlepiej szukać z benz ze wzgledu na przebieg...
tygrysek83 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) potwierdzam. lepiej zrobić swoją niż kupować inną używaną, gdzie po wyglądzie i w rękach nie ocenisz stanu technicznego. w mojej b6. Twoja regenerowana dostanie gwarancje na 2 lata, na kupioną używkę dostaniesz..ile? 2 tyg rozruchu? i co dalej? zamontujesz, będzie pukała, demontujesz, odsyłasz...i tak za każdym razem płacisz za montaż/demontaż. Nie daj Boże, że po miesiącu okaże się, że coś leje, stuka.. i jesteś o kolejną maglownice w plecy. Koszta? Zalezne od regionu widze. Mnie impreza wyniosła tysiaka, bo montaż, demontaż, regeneracja magla, przy okazji zregenerowali mi drążki, zbierżność, nowy olej, suma sumarum tysiak. Dobrze ze wahacze miałem ok. Kupując używke, może trafisz w "super" stanie za 400-600 zł, plus cała impreza wymiany, plus nieoczekiwanie drążki/gałki i nie wiadomo co jeszcze... prawie dojdziesz do tysiaka, gdzie gwarancji miał nie będziesz, albo tylko na rozruch Edytowane 1 Marca 2016 przez tygrysek83
Rekomendowane odpowiedzi