spknet Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) Witam mam prośbę o ocenę logów A4 B8 2.0 TDI CAGB wydaje mi sie ze przy 3800 obr/min mało paliwa ma ? Z Góry dzieki Edytowane 4 Marca 2016 przez spknet
spanky Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Na gorze malo , na dole za duzo . Tak z ciekawosci kto robil program w tym aucie inike pokazala hamownia ? Edytowane 6 Marca 2016 przez spanky
spknet Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Opublikowano 7 Marca 2016 Auto kupiłem z stolicy już z takim softem i właśnie coś mi nie pasowało z górą wiec zrobiłem logi przy 3900obr auto wogóle nie wkręca się wyżej na obroty na 4 biegu
spanky Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) Auto kupiłem z stolicy już z takim softem i właśnie coś mi nie pasowało z górą wiec zrobiłem logi przy 3900obr auto wogóle nie wkręca się wyżej na obroty na 4 bieguJa bym stawial na wine softu , bo jak widze troche rzeczy pominietych i zrobionych bez ladu i skladu ;-)Zrob loga momentu: pedal , ogr momentu i ogr dymienia . Edytowane 7 Marca 2016 przez spanky
Rekomendowane odpowiedzi