dawid_92 Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 witajcie ponownie. byłem dziś zregenerować maglownicę, dali mi inną już zregenerowaną, działa lekko fajnie, płynu zalali czerwonego ale mam problem. są 3 miejsca podczas skręcania kiedy dostaje oporu i potrzeba większej siły żeby skręcić. stwierdzili tam że to jest już pompa, ale na logikę, pompa by raczej nie zacinała się w tych samych momentach tylko różnie, prawda? czy wina leży gdzieś w maglownicy ?? przypomnę, że zmieniłem końcówki oraz drążki na lamfordera i odrazu pojechałem na stacje diagnostyczną ustawić zbieżność.
jospethe Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 A powinni chyba zalać zielony płyn a nie czerwony..
OLIVER Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Według mnie jeśli magiel ma opory w tych samych miejscach przy skręcie to nie wina płynu ani pompy,,,raczej blokuje magiel wewnątrz Ale poczekaj j na inne opinie...
dawid_92 Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Opublikowano 4 Marca 2016 Ale zauważyłem, że to dzieje się podczas jazdy tylko. Jak stoję np na światłach i skręcam to ładnie chodzi delikatnie. A tylko jak rusze to ma opory. Oni mówili, że to bez różnicy naprawde jaki płyn, zielony czy czerwony, bo oby dwa są mineralne. A zalali widziałem płynem VENOL ATF II.
tommy-cichy Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Ja sie spotkalem z czyms takim w uzywanej maglownicy ze w tych samych miejscach krecac tez jakby chrupala czy tez lekko sie zacinala. Wymiana pomogla. Ja bym stawial w tym przypadku problem z maglem.
dawid_92 Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Opublikowano 5 Marca 2016 Tu w tych samych miejacach ma opór. Tak jakby wspomagania nie było. Też obstawiam że to coś z tą zregenerowaną maglownicą nie tak. Bo pompa to by wyła no i w tych samych momentach tego nie było.
Rekomendowane odpowiedzi