secio84 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Witajcie, jestem na forum od 2013, ale dopiero teraz zdecydowałem się zaprezentować swoje autko Jest to moje Audi, mam je od 2010 roku. Auto z 2002 roku modelowy 2003r. 1.9 TDI AVF 130KM. Po zakupie mniej więcej wyglądała tak: Z fabryki wyjechała z wyposażeniem:- podłokietnik podświetlany - pełny pakiet oświetlenia- nagłośnienie RNS-d, nawigacja, 9 głośników + sub- schowek na kluczyk- uchwyt na telefon i zestaw głośnomówiący - kolorowy pełny fis - fotele sporty manual z regulacja lędzwijednym słowem nie było za bogatoCo zostało zrobione: - wymiana wycieraczek na Aero- tempomat- wymiana foteli, RECARO z regulacją lędźwi, podgrzewane, mcdonald, siateczki w oparciach, schowki pod siedzeniami, schowek na narty.- felgi ori s8 18' na zimę, lato alu 19' oems- montaż RNS-E LED- Bluetooth- podświetlane szufladki z chromem - pakiet chrom ( włącznik świateł z golfa 7 oraz regulacja lusterek i przyciski z A4 B8)- dekory oklejone w zamszu (czerwone) do tego podświetlenie dekorów typu A6 C6- siateczka w bagażniku plus pakiet zakupy (nie pełny)- przyciemnione szyby- usunięcie znaczków z tylnej klapy- Bixy z soczewką B8- DRL na długich - coming leaving home- montaż ori ledowego podświetlenia tablicy wraz z kamera cofania - tuner TV- ledy w oświetleniu pozycyjnych- listwy progowe wewnętrzne S4 - kpl oświetlenia ledowego wnętrza- tylna wycieraczka z Q5- program na 180 km 390Nm- listwy zewnętrzne S4- przedni zderzak S4 pod spryski plus dokłatka z cupry- tylny zderzak S4- wydech z 1,8 turbo + końcówki dekoracyjne Ulter 90mm- obniżenie zawieszenia, gwint Eibach + stabilizator przód i tył S4- lotka S4- mocowania bagażnika w chromie- kierownica multifunkcyjna A4 b7- montaż spryskiwaczy mgiełkowych- grill w maskę S4 - większe hamulce 320/288 Do zrobienia w przyszłości: - Air Ride - kierownica multi ścięta z TT - tuner TV ale DVBT plus DVD - odblokowanie free TV Tak więc plus minus prezentuje się moje Audi jeśli o czymś zapomniałem to na pewno do piesze w późniejszym czasie a poniżej proszę kilka zdjęć jak wygląda teraz pakiet lato pakiet zima hamulce leżą dobrze felga myślę tez można przycierać spasowanie końcówek chyba oki zawieszenie: trochę środka: Edytowane 8 Marca 2016 przez secio84
grzes283 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Pięknie się prezentuje, bardzo dużo pracy, serca i kasy włożone - to widać. Gratuluję i powodzenia w użytkowaniu Piękna sztuka
pajda Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 No no panie zacna ta furmanka [emoji106] [emoji6]
MAGIC87 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Rok temu obmacane w bukowinie Dobrze wyrezane
secio84 Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Opublikowano 7 Marca 2016 Rok temu obmacane w bukowinie[emoji14] Dobrze wyrezane Ciekaw jestem kto ta kartę między zacisk a kolo próbował włożyć :-)naciepane z GT-I9195
Tomi_81 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) No wreszcie Moje zdanie znasz na temat auta Edytowane 7 Marca 2016 przez Tomi_81
Luqp Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Robi wrażenie Pokaż coś ze środka Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
ucho.77 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Wreszcie, zgłoszenie do Divisionu cie zmotywowało
jedrekx Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 piękne auto, piękny kolor. widać, że dużo serca w nie wsadziłeś obczajone w zeszłym roku w BT, naprawdę robi mega wrażenie
ww-piasek Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Bardzo ładny egzemplarz! Powodzenia w dalszym modzeniu! Bezawaryjnosci życzę! Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Animal Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Gratulacje auta widać, że mnóstwo czasu i serca włożone a o kasie już nawet nie wspomnę
Zieluu Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Wow ! Auto przeszło widać radykalne zmiany i na prawdę super się prezentuje, pogratulować i tylko życzyć natchnienia na kolejne modyfikacje
secio84 Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Opublikowano 7 Marca 2016 Wreszcie, zgłoszenie do Divisionu cie zmotywowało Zgłoszenia nie poslalem jeszcze naciepane z GT-I9195 Robi wrażenie Pokaż coś ze środka Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Wrzucę może wieczorem naciepane z GT-I9195
ucho.77 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Wrzucę może wieczorem to może użyj jakiegoś normalnego programu do zdjęć np. http://postimage.org
secio84 Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Opublikowano 7 Marca 2016 Wrzucam z postimage naciepane z GT-I9195
arturek986 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) WOW Gratuje fura wygląda super Życzę bezawaryjności i czekam na więcej zdjęć Edytowane 7 Marca 2016 przez arturek986
Rekomendowane odpowiedzi