Puni0 Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Witam, Panowie świeci mi się cały czas ECON, po podpięciu kompa wyszło, że to czujnik ciśnienia. Czujnik podmieniany z 3 innymi (w tym 1 fabrycznie nowy) niestety nadal brak rezultatu... Jakieś pomysły ? Może coś z przewodami ? Czynnik jest w układzie. Pozdrawiam
piotr93 Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Podmieniałeś na dobry czujnik o tych samych numerach ?
Puni0 Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Opublikowano 10 Marca 2016 Tak, były sprawdzane 3 w tym jeden fabrycznie nowy
kt65c453 Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 a ten uszkodzony czujnik jakie podaje ciśnienie?? Bym szukał gdzieś przerwy albo zwarcia na kablu od tego czujnika
ClNEK Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Tez mi swieci econ i mam blad czujnika wiec skorzystam z okazji i podpytam czy numery czujnika w audi b6 beda widoczne po wyjeciu lampy kierowcy? Czy trzeba cos wiecej rozbierac
Stichy Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 Lampy nie musisz wykrecac - odkrec mala maskownice przy chlodnicy - maly wkret i jak sie pogimnastykujesz to odczytasz A jak nie to go wykrec
Puni0 Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Opublikowano 25 Maja 2016 Jakby na przyszłość ktoś szukał odpowiedzi jakichś pomocnych to u mnie niby pokazywało błąd czujnika ciśnienia, a problem leżał w panelu. Oddałem do jakiegoś speca do naprawy i śmiga (Zapomniałem już o tym temacie, bo trochę było dawno)
Rekomendowane odpowiedzi