Wotek2 Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Witam. Sporadycznie zdarza się po odpaleniu silnika gaśnie,świeci się wówczas kluczyk,za drugim lub trzecim razem odpala. Wiem tylko tyle ze to wina immobilizera,jaka jest procedura tego naprawy, co zrobić?
Madol1 Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 Na wszystkich kluczach dzieje się to samo?
Wotek2 Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Opublikowano 12 Marca 2016 Na wszystkich kluczach dzieje się to samo? Uf choć jeden napisał-Dzięki Dokładnie na wszystkich kluczach
Axel1 Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 Przy słabych bateriach w kluczyku może się tak dziać.
Wotek2 Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Opublikowano 12 Marca 2016 Przy słabych bateriach w kluczyku może się tak dziać. Czyli rozumiem spróbować wymienić w jednym komplecie.
greg2505 Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 wymiana baterii nic nie da,zdejmij dolną obudowę kierownicy(nie trzeba zdejmować kierownicy) i znajdź 2 pinową kostkę od immo ,wypnij ją ,podoginaj piny i psiknij kontaktem ,miałem tak ,na początku raz na tydzień nie odpalił później odpalał za 5-6 razem tu masz foto kostki http://a4-klub.pl/index.php?/topic/345163-19-tdi-avf-odpala-i-zaraz-gasnie-mruga-kontrolka-swiec/
Wotek2 Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Opublikowano 30 Marca 2016 (edytowane) Dzięki za podpowiedz,napisze czy pomogło. wymiana baterii nic nie da,zdejmij dolną obudowę kierownicy(nie trzeba zdejmować kierownicy) i znajdź 2 pinową kostkę od immo ,wypnij ją ,podoginaj piny i psiknij kontaktem ,miałem tak ,na początku raz na tydzień nie odpalił później odpalał za 5-6 razem tu masz foto kostki http://a4-klub.pl/index.php?/topic/345163-19-tdi-avf-odpala-i-zaraz-gasnie-mruga-kontrolka-swiec/ Pomogło po dwóch tygodniach od auto bez problemu odpala i nie gaśnie już. Dzięki wielkie greg2505 Edytowane 30 Marca 2016 przez Wotek2
Rekomendowane odpowiedzi