Damjan Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 Powiedzcie mi drodzy koledzy jaka jest realna długość A4 b6 sedan bądź avant. W necie znalazłem wymiary sedana (4,54 m) i avanta (4,57 m) tylko co innego dane w internecie a co innego rzeczywistość. A pytam się w gdyż chcę kupić audi ale mój garaż ma długość 4,65 m chce się upewnić czy dam radę schować w nim auto. Od razu napiszę, że nie mam możliwości sprawdzenia samemu. Od dawna marzy mi się audi ale kupić auto i trzymać je na zewnątrz mając w posiadaniu garaż to nie tędy droga.
lukasz51237 Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Możesz mieć problem, bo nie zawsze da radę wjechać na styk co do milimetrów. Ja mam garaż 5m długi i zostaje trochę miejsca.
Damjan Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Opublikowano 13 Marca 2016 Dzięki za odpowiedź. Z tym wjeżdżaniem na styk to aż takich obaw to nie mam. Teraz już mam zrobione ograniczniki, żeby autem zatrzymać się 20 cm przed ścianą. Mi zależy tylko na tym aby auto się zmieściło w garażu. Jeśli ktoś miałby czas i to nie byłby kłopot to prosiłbym kolegów o zmierzenie swojego auta od zderzaka do zderzaka. Bo jeśli mam wierzyć danym katalogowym to zostaje mi 10 cm luzu (po 5 cm przód i tył) czyli auto się zmieści. Na styk ale da radę garażować. Ja osobiście nie mam jak sprawdzić bo żaden znajomy ani nikt w okolicy nie posiada b6 niestety.
Fido Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Bo jeśli mam wierzyć danym katalogowym to zostaje mi 10 cm Uwierz danym. http://www.audiklub.org/dane/a4/b6/a4_1.9tdi.html Edytowane 13 Marca 2016 przez Fido
greg2505 Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 zmierzyłem ci swoje i ma tyle co w danych ,mam zderzaki s-line i też to nie ma znaczenia ,także kupuj śmiało wejdzie ,ewentualnie jak będzie miało hak ,będziesz musiał odpinać
MAGIC87 Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 styropian 5 cm na ściane z przodu i wjedziesz ewentualnie przykręcone do podłogi
Rekomendowane odpowiedzi