Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Długość A4 b6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedzcie mi drodzy koledzy jaka jest realna długość A4 b6 sedan bądź avant. W necie znalazłem wymiary sedana (4,54 m) i avanta (4,57 m) tylko co innego dane w internecie a co innego rzeczywistość. A pytam się w gdyż chcę kupić audi ale mój garaż ma długość 4,65 m chce się upewnić czy dam radę schować w nim auto. Od razu napiszę, że nie mam możliwości sprawdzenia samemu. Od dawna marzy mi się audi ale kupić auto i trzymać je na zewnątrz mając w posiadaniu garaż to nie tędy droga.

Opublikowano

Możesz mieć problem, bo nie zawsze da radę wjechać na styk co do milimetrów. Ja mam garaż 5m długi i zostaje trochę miejsca.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź. Z tym wjeżdżaniem na styk to aż takich obaw to nie mam. Teraz już mam zrobione ograniczniki, żeby autem zatrzymać się 20 cm przed ścianą. Mi zależy tylko na tym aby auto się zmieściło w garażu. Jeśli ktoś miałby czas i to nie byłby kłopot to prosiłbym kolegów o zmierzenie swojego auta od zderzaka do zderzaka. Bo jeśli mam wierzyć danym katalogowym to zostaje mi 10 cm luzu (po 5 cm przód i tył) czyli auto się zmieści. Na styk ale da radę garażować. Ja osobiście nie mam jak sprawdzić bo żaden znajomy ani nikt w okolicy nie posiada b6 niestety.

Opublikowano

zmierzyłem ci swoje i ma tyle co w danych ,mam zderzaki s-line i też to nie ma znaczenia ,także kupuj śmiało wejdzie ,ewentualnie jak będzie miało hak ,będziesz musiał odpinać

Opublikowano

styropian 5 cm na ściane z przodu i wjedziesz :naughty:

ewentualnie dklinkologuma.jpg

przykręcone do podłogi