Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B7 2.0 Tdi silver star sedan 174KM/406Nm LED 19" MALLORY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby wlozenie samych gumek, ale z wlozeniem tego troche kur... poleci pewnie :kox:

Kurde kolo siadlo zajebiaszczo !! Bardzo przyjemny wzor z fajnymi wkleslosciami :thumbup1:  :whistling:

A nie lepiej zamiast podnosic tylu, jest zalozyc gwint i opuscic przod :naughty:

Edytowane przez KoJ@K

Opublikowano

Plastikowe podkładki są pod zawias 1BR. Ja dałbym same podkładki ze starymi gumami, na nowym komplecie tył może byc za wysoko.

Opublikowano
  • Autor
Dnia 19.03.2017 o 10:30, staniek napisał:

Plastikowe podkładki są pod zawias 1BR. Ja dałbym same podkładki ze starymi gumami, na nowym komplecie tył może byc za wysoko.

Zobaczę w jakim stanie będą gumy i spróbuję z samą podkładką oraz z podkładką i nowymi gumami wybiorę lepszą opcję.

Opublikowano

Fajnie sie prezetuje autko, lecz nie przypadły mi brazowe skóry jak wszystkim :kox: do tego nie pasuje mi dokładka na bagazniku- ale to moje zdanie. Po za tym wszystko elegancko :hi:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor
Dnia 17.03.2017 o 20:56, Norbas napisał:

Gumy masz na bank wytłuczone. Czy dostaniesz w motoryzacyjnym to nie wiem, ale gumy dół i góra powinny być. Gorzej pewnie z dostępnością dystansu plastikowego :wink:

Dnia 19.03.2017 o 10:30, staniek napisał:

Niestety ale gumy były w bdb stanie oczywiście komplet wymieniłem do tego dystans i niewiele to dało auto poszło tylko o 1 cm wyżej.

Na zimówkach trochę niżej stoi. Przód mam 62,2cm zaś tył przed zmianą 61,2cm, zaś po zmianie 62,2cm.

Przydał by się 1 cm wyżej czy dystans 8E0 512 145 mogę dać 2 szt na stronę?

FOT7B58.JPG

Opublikowano

Dziwnie mało się podniosła. Z info wyczytanego na forum powinno byc to bliżej 2cm, ale jak widac nie wszystko co się czyta jest prawdą. U siebie też zakładałem te podkładki, ale robiłem to łącznie z wymianą sprężyn i sam nie wiem ile te podkładki dały w moim przypadku.

Tych podkładek raczej nie da się łączyc/pakietowac.

Finalnie i tak ładnie się podrównało :)

Opublikowano
  • Autor

Więcej już nic nie wykombinuje. Wygląda względnie więc póki co zostaje, a na kolejny sezon to już koniecznie gwint. Dzięki Pany za wsparcie techniczne z tymi podkładkami.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Z barku czasu dużo się nie zmienia przy aucie. Ostatnio wpadły dwie pierdoły ;) ciemne szybki U Karpatka Customs https://www.facebook.com/KarpatkaCustoms/posts/1881346145471486

oraz heble przód 320 z blaszkami trochę innymi niż spotykane na forum tak jak widać wpadły chromowane emblematy S4

heble kopia.jpg

s1.jpg

s2.jpg

s3.jpg

Opublikowano

Kurde bardzo Fajnie wygląda na tych kółkach :thumbup1:

Gdybym je miał możliwość przymierzenia to zapadła by decyzja, czy te czy pompei :eusathink:

Mógłbyś nagrać jakiś krótki filmik, jak się pomału toczysz, bo napewno one fajnie wyglądają w ruchu :naughty:

Szkoda, że przyciemka wpadła tylko na tył, ale może się jeszcze przekonasz za nie długo :whistling:

Edytowane przez KoJ@K

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Kolejne graty wpadły:

- gwint

- dyfuzor S4

- końcówki podwójne

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

I kolejny członek rodziny

image.jpg

Edytowane przez m-nokian

Opublikowano

Panie mozna widziec co za lotke masz na klapie :D bo tak patrze i chyba lepiej niz u mnie ona wyglada ;p No i 4 rurki robia robote na dupi...:hi:

Opublikowano
  • Autor

Widziałem już kilka wersji jedna mniejsza drug większa (podobnie jak u ciebie), a ta jest pośrednia jak na moje oko bliska oryginalnej z wersji DTM.  Kupione od tego sprzedawcy ale nie wiem czy nie zmienił towaru bo to było w 2014 roku http://allegro.pl/audi-a4-b7-spoiler-s-line-na-klape-tyl-gtshop-i7012109343.html

Opublikowano

Witaj, 

No trochę modów wpadło.

Koła pierwsza klasa :D

Ładnie te końcówki wydechu wyszły, co wrzuciłeś?

Czym kleiłeś te emblematy S4 do blaszek?

Pozdrawiam

Opublikowano

Co z gwint wleciał ? Kilka centów niżej a spora różnica w wyglądzie :kox: :thumbup1:

Opublikowano
W dniu 10.05.2017 o 22:24, m-nokian napisał:

W dniu 17.03.2017 o 20:56, Norbas napisał:

Gumy masz na bank wytłuczone. Czy dostaniesz w motoryzacyjnym to nie wiem, ale gumy dół i góra powinny być. Gorzej pewnie z dostępnością dystansu plastikowego :wink:

W dniu 19.03.2017 o 10:30, staniek napisał:

Niestety ale gumy były w bdb stanie oczywiście komplet wymieniłem do tego dystans i niewiele to dało auto poszło tylko o 1 cm wyżej.

Na zimówkach trochę niżej stoi. Przód mam 62,2cm zaś tył przed zmianą 61,2cm, zaś po zmianie 62,2cm.

Przydał by się 1 cm wyżej czy dystans 8E0 512 145 mogę dać 2 szt na stronę?

FOT7B58.JPG

To jest moim zdaniem najładniejsza 17 z OEMów :-)
Wszystkie modyfikacje idą bardzo na plus :-) Gratuluje
Jakbyś byl w okolicach E-ga można się spiknąc

Typowo stanc'owo sie robi :decayed:

Opublikowano
8 godzin temu, m-nokian napisał:

Widziałem już kilka wersji jedna mniejsza drug większa (podobnie jak u ciebie), a ta jest pośrednia jak na moje oko bliska oryginalnej z wersji DTM.  Kupione od tego sprzedawcy ale nie wiem czy nie zmienił towaru bo to było w 2014 roku http://allegro.pl/audi-a4-b7-spoiler-s-line-na-klape-tyl-gtshop-i7012109343.html

Mozesz dla mnie zrobic zdj z bliska i wyslac na pw jak to wyglada ? :D 

Opublikowano
  • Autor
6 godzin temu, black4 napisał:

Ładnie te końcówki wydechu wyszły, co wrzuciłeś?

Nie jest łatwo dopasować końcówki pod ten dyfuzor dostałem kiedyś namiar na firmę FATEX cena nie wysoka, więc zaryzykowałem i jestem bardzo zadowolony fakt trochę trzeba było precyzji żeby to dobrze ustawić. końcówki audi a4 a6 p.jpg

tu ich oferta na allegro ale tych końcówek nie ma wystawionych https://allegro.pl/uzytkownik/justa1801?order=m

6 godzin temu, black4 napisał:

Czym kleiłeś te emblematy S4 do blaszek?

Jak dla mnie emblemat S4 na klapie wygląda paskudnie (zdecydowanie za duży) ale na zaciskach rewelacja i to dokładnie ten sam metalowy z taśmą piankową 3M trzyma się dobrze trochę kilometrów już zrobiłem i trzymanie bez zarzutu

Opublikowano
  • Autor
9 minut temu, Mizur138 napisał:

Mozesz dla mnie zrobic zdj z bliska i wyslac na pw jak to wyglada ?

Poszło ale raczej nie dopasujesz do klapy S-line

Opublikowano
  • Autor
W dniu 12.11.2017 o 16:22, Norbas napisał:

Co z gwint wleciał ? Kilka centów niżej a spora różnica w wyglądzie :kox: :thumbup1:

Nie miałem w planach ładować gwint ale wkurzał mnie już siadnięty tył (podkładki pod gumy wiele nie dały) dlatego powoli szukałem alternatywy. Oglądałem się za używanym AP ale jak coś było w dobrej cenie to styrane albo stan bdb a cena ok 2 tyś. Zdecydowałem się jednak na zestaw BlueLine. Różnica znaczna porównując z wcześniejszym zestawem. Zdaje sobie sprawę, że nie jest to na lata, gwinty prysnąłem smarem VALVOLINE Synthetic Chainlube po to aby za jakiś czas nie było problemu z kręceniem.

p7.jpg

Edytowane przez m-nokian

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, golden87 napisał:

To jest moim zdaniem najładniejsza 17 z OEMów :-)
Wszystkie modyfikacje idą bardzo na plus :-) Gratuluje
Jakbyś byl w okolicach E-ga można się spiknąc

Typowo stanc'owo sie robi :decayed:

Dokładnie! Wcześniej miałem te same ale z et 37 i różnica jest ogromna. Taka ciekawostka jak kumpel sprzedawał passata zrobiliśmy zdjęcia do ogłoszenia własnie na tych felgach z A5 i było więcej chętnych na kupno alusów niż na auto :grin: