tomaszlob Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Cześć wszystkim przedstawiam wam moje skromnego avant'a. Auto kupione w okazyjnej cenie [emoji3] [emoji2] startuje dopiero w tym temacie więc myślę że pomożecie. Aktualnie auto melduje się na pokładzie z motorem 2.6 tylko 150 koni - już mały niedosyt się pojawił, w temacie mocy raczej nic działane nie będzie. Auto przeszło już pare napraw, wymiany oleju i filtrów, linki ręcznego i innych dupereli. Wiadomo nie wszystko odrazu niestety części tanie nie są Avancik dostał nowe oczka czołowe, felgi na zimę z ładnymi oponami, nowe uszczelki pokrywy zaworow, filtry, oleje,nowa nagrzewnice zima okazało się że nie grzeje wrrr . Pozostało do zrobienia rozrząd wczoraj wyczulem luz na wahaczu/ach oba górne z prawej strony oraz końcówka drążka trzeba to ogarnąć. Plany są na auto ale zobaczymy jak to wyjdzie w rzeczywistości mam nadzieję że ten zapał się nie zmieni. No a teraz o wyposażeniu : Skóra 4x elektryka Klima Szyberdach Ksenon + spryski Grzane d*py Z zewnątrz auto wygląda tak : Przydałoby się wrzucić koła 17 na lato i trochę wypchanac żeby ładnie się prezentowało ☺☺ Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Nextpeace Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Łaadniutka Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
tomaszlob Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Opublikowano 15 Marca 2016 (edytowane) Nudne popołudnie? - nigdy w zyciu mały poler - zdjęcie maski [emoji13] [emoji13] [emoji593] [emoji593] Co najlepsze otwieram drzwi od blaszaka - deszcz Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Edytowane 15 Marca 2016 przez tomaszlob
Rekomendowane odpowiedzi