PiotrasPoznań Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Panowie, szukam czegoś w tym przedziale, jest szansa że dorwę coś "lepszego" od http://www.apshop.pl/pl/6102-zawieszenie-gwintowane-ap.html?Dodam, że jestem posiadaczem 1.9 TDi z napędem na przednią ośkę i nie ścigam się na torze więc nie szukam supers portowego zwieszenia Chodzi o przyzwoitą jakość, trwałość. Myślę że jak zejdę 5cm to wystarczy przy 18"
Emil2006 Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Kolego jeździłem na takim gwincie tylko ze BMW E46 i dla mnie bomba super się tym jechało . też chce swoją położyć niżej miałem kupić same sprężyny ale jednak wyląduje ten właśnie zestaw AP
Trewor87 Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 W tym przedziale ciężko znaleźć coś w podobnej jakości. AP jest opcją wartą rozważenia. Póki co wliczamy wysyłkę w cenę, ale od pierwszego kwietnia wysyłka będzie już płatna więc zachęcam do podjęcia decyzji teraz
myrmillo Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 z AP można też kupić fajny zestaw sprężyny + amortyzatory chyba -40/-30 cena też spoko opcję budżetową jest też mts technik, również daje radę
PiotrasPoznań Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Opublikowano 16 Marca 2016 Zamówiłem ten co podałem w linku, w przyszłości jak będzie coś innego z dobrym motorem to się pomyśli o czymś konkretnym. Nie ukrywajmy, do tego samochodu z ta budą i silnikiem wystarczy, bardziej interesuje mnie efekt wizualny niż same właściwości jezdne.Jak coś przelatam to dam znać jk się jeździ
Emil2006 Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Zrób kolego jakie zdjęcia jak to wygląda na aucie i ile jeszcze jest manewru na tym
dziobu Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Szczerze polecam Ci ten gwincik, aktualnie mam go w swoim A4 B5, również w avancie tylko z V'ałką pod maską to jeździ się na nim bajecznie. :3 Po zimie regulacja gwintu to bajka w AP tylko warto gwint profilaktycznie zabezpieczyć smarem i nie masz co się martwić regulacją po zimie.
Rekomendowane odpowiedzi