Orleando Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Witam wszystkich , chcialbym zaczac swoja pierwsza przygode z polerka i zastanawiam sie jaki sprzet do tego oraz srodki pady itp. Znalazlem cos na allegro i chcialbym poradzic sie was czy to dobry wybor : http://allegro.pl/polerka-samochodowa-180-mm-2200w-regulacja-obrotow-i6056938845.html
Chadury89 Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Wprawdzie dopiero sie ucze, aczkolwiek juz na tym etapie moze stwierdzic ze polerka bez prawdziwej stabilizacji obrotow to meka. Ja kupilem Kraussa P7 i jestem zadowolony, jest lekki i pracuje bez zajakniecia ,tylko kosztuje prawie 4 razy tyle co ta polerka z aukcji
Orleando Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Opublikowano 17 Marca 2016 Rzeźniku Dlaczego od razu rzeźniku ? Wprawdzie dopiero sie ucze, aczkolwiek juz na tym etapie moze stwierdzic ze polerka bez prawdziwej stabilizacji obrotow to meka. Ja kupilem Kraussa P7 i jestem zadowolony, jest lekki i pracuje bez zajakniecia ,tylko kosztuje prawie 4 razy tyle co ta polerka z aukcji Ymmm czyli ta maszyna nie da rady dobrej polerki zrobic ? Chciałem coś nie za drogiego ale skutecznego
Chadury89 Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Jezeli chcesz tylko swoje auto ogarnac to nie ma sensu kupowac cokolwiek, ja juz ponad 1000zl wydalem na zakup rzeczy i jeszcze sporo przede mna, a i nie sa to jakies mega markowe produkty. Gdybym nie mial warsztatu lakierniczego pod domem to bym wolal oddac auto do specjalisty
gusiak11 Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 wolal oddac auto do specjalisty Bardzo słuszna koncepcja ... POLECAM wszystkim
Orleando Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Opublikowano 18 Marca 2016 Moze i masz racje ale co samemu to samemu wiadomo Juz nie wspomne jaka frajda z tego ze sie zrobilo cos wkolo auta ! Mnie tam cieszy najmniejsza robota nawet wymiana zarowki
Animal Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 Ja też lubię robić wszystko sam przy aucie ale weź pod uwagę, że korekta lakieru nie jest łatwą czynnością i bez doświadczenia można zaszkodzić zamiast zrobić coś dobrego dla auta i jego wyglądu.
Orleando Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Opublikowano 19 Marca 2016 Dlatego miałem w planach poćwiczyć na jakiś elementach ze szrutu No ale nic może i faktycznie dać te kilka stówek i mieć pewność że będzie to zrobione odpowiednio
Rekomendowane odpowiedzi