patryk.patryk Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Witam byłem dziś na oględzinach S4 B6 i mam kilka pytań odnośnie silnika, jestem zielony w tym temacie, nigdy nie miałem benzyny auto stało kilka dni, tak twierdzi sprzedawca i przy odpaleniu przez 2 sekundy strasznie coś grzechotało, i po 2 sek zaraz ustało jednak silnik na biegu jałowym cały czas rzempoli jakby łańcuch rozrzadu? benzyna raczej powinna chodzić cicho,a tutaj cały czas było coś słychać jakby metalicznego coś w stylu cykania druga sprawa to jazda autem- do 3tys muł dopiero od 3tys coś tam ciągnie, poza tym między 2 a 3 tys obrotów jakby coś przerywało prosiłbym o pomoc, auto ogolnie mi się podoba tylko nie chcialbym sie wrąbać w koszta dzieki za pomoc pozdrawiam
Pawel00S4 Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Typowe dla uszkodzonych fazatorow i popekanych slizgow rozrzadu . Przyblizony wklad ok 7tys. Bardzo przyblizony bo widomo ze zawsze cos sie jeszcze znajdzie i dolicz jeszcze robicizne . Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
patryk.patryk Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Opublikowano 16 Marca 2016 a co myslisz o tym braku mocy?
niebieski708 Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Brak mocy spowodowany uszkodzeniem klap kolektora, albo ich wyjeciem Ogólnie jak zaniedbany silnik to koszta będą spore.
Binek1.8T Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Wybij sobie ten egzemplarz z głowy.. Szukaj chociażby takiego gdzie dźwięk grzechotania na zimnym zajmuje max 1sek.. Chociaż najlepiej zeby w ogóle go nie było ale cieżko o taka.. Napewno nie kupuj pochopnie.. Najważniejszy silnik, i skrzynia jeśli to Tiptronic. Bo jak wiadomo najdroższe sprawy.. Najlepiej gdybys uzbroił sie w cierpliwość i szukaj eski w miarę niskim oryginalnym potwierdzonym przebiegiem.. Mi oraz artech sie udało, i żadnych dźwięków po odpalaniu na zimnym nie ma. Kupic eske łatwo ale przewaznie ludzie którzy nie mieli serca do eski patrzyli tylko wlać i pełen but, a jakiekolwiek usterki po kosztach.. takie jest większość esek niestety z przebiegiem 200++ oczywiscie zdarzają sie wyjątki dlatego cierpliwości aż wkoncu znajdziesz. Tę jedyną
Mortiis Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 patryk.patryk ten egzemplarz sobie odpuść, na następne oglądanie weź ze sobą kompa i podłącz sprawdzisz jakie błędy ma
Rekomendowane odpowiedzi