Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

tak sie szanuja pracownicy serwisu audi&vw Lubin :) video!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Chłopie kasuj ten film albo zamaluj ich twarze bo możesz do sądu polecieć i przegrac

wiesz co.jakos mi to wisi :D:) to niech ida do sadu.ja tez pojde bo spierdzielili mi auto ;/

Opublikowano

Chłopie kasuj ten film albo zamaluj ich twarze bo możesz do sądu polecieć i przegrac

Nikt nie może go za to pozwać.

Pracuję jako prawnik od kilkunastu lat także wiem co mówię i dalsza dyskusja na ten temat jest zbędna.

Opublikowano

Pozwolę sobie nie zgodzić się z Twoim stwierdzeniem, kwestia interpretacji. Ja wprawdzie dopiero zbieram się do wejścia w zawód, ale trochę mi ta sprawa nie podchodzi.

Edytowane przez majkel_majki

Opublikowano

Pracuję jako prawnik od kilkunastu lat także wiem co mówię i dalsza dyskusja na ten temat jest zbędna.

Rozpowszechnianie wizerunku osoby nie będącej osobą publiczną bez jej zgody nie jest powodem do pozwania?

Opublikowano
  • Autor

moim zdaniem jest to powod duzy.pewnie i o odszkodowanie mogliby sie starac :D

Edytowane przez quadral20004

Opublikowano

Bywam często w innych krajach i używanie wulgaryzmów w tak powszechny sposób nie jest nigdzie indziej spotykane. Nawet na Białorusi czy Ukrainie. Mam wrażenie że jest z tym coraz gorzej...Takie tam...

Opublikowano

Nie chodzi tutaj chyba raczej o "powszechność" używana wulgaryzmów, a stan intelektualny. Im niższy tym bardziej to zjawisko powszechne :)

Opublikowano

Rozpowszechnianie wizerunku osoby nie będącej osobą publiczną bez jej zgody nie jest powodem do pozwania?

Nie jest żadnym powodem. W innym przypadku byłoby milion pozwów rocznie od osób które są np. uwidocznione w tle na zdjęciu osoby która je później wrzuciła na Facebooka czy inny portal.

Nie przeszkodziło im to ( nagranie ) w pracy także niema żadnej ingerencji.

Opublikowano

Nie jest żadnym powodem. W innym przypadku byłoby milion pozwów rocznie od osób które są np. uwidocznione w tle na zdjęciu osoby która je później wrzuciła na Facebooka czy inny portal.

Nie przeszkodziło im to ( nagranie ) w pracy także niema żadnej ingerencji.

To, że "byłoby" milion pozwów niekoniecznie jest to teza potwierdzająca Twoją wypowiedź.

Raz, że w 90% ludzie nie wiedzą o swoich prawach, a dwa to nawet nie wiedzą, że są na jakimś zdjęciu.

Wobec tego nie jestem się w stanie z Tobą zgodzić. Podaję przykład, na stronie internetowej został umieszczony wizerunek mój i mojego szwagra.

Wystarczył jeden telefon żeby zakryli twarze, bo zagroziłem sądem. Bali się sądu czy wiedzieli co im za to grozi?

Jeśli masz coś na potwierdzenie swojej tezy i jesteś od kilkunastu lat prawnikiem przytocz proszę wyrok któregoś z sądów w takiej sprawie.

Pozdrawiam

Edytowane przez damian92x