Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

tak sie szanuja pracownicy serwisu audi&vw Lubin :) video!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heh,oddalem auto do serwisu.zobaczylem na kamerce co tam ciekawego sie nagralo. zenada

Opublikowano

:tonguemad:

Opublikowano

heh :)

Opublikowano

Ups

Opublikowano

Damian co tam masz za kamerę? Jakość jest super

Opublikowano

Jak to w Polsce.. każdy się tak szanuje :D

Opublikowano

Przecież wszędzie tak jest :decayed:

Opublikowano

Masz więcej tego materiału ??

Opublikowano

jakość super :)

Opublikowano

normalka

tak samo jest z tvn turbo w programie będzie pan zadowolony

jak się samochód odstawia to kultura itd itp

a mechanicy wiadomo, jadą po swojemu

Opublikowano

:grin:

Opublikowano

Jak to w każdej robocie, nic ciekawego na tym filmie nie widzę.

Opublikowano

kulturalnie go opier****ł :)

P.S co to za kamerka ?

Opublikowano
  • Autor

haha .najpierw auto stalo odpalone pol godziny,pozniej jakis młody cieć sciagal z niego snieg przez kolejne 15 minut.nastepnie widzieliscie nagranie p.s vw t5 mogl obciekac na hali :).po tym kamere wylaczyli .na fb mialem ten film. zadzwonili do mnie z serwisu zebym film usunal, bo widac twarze pracownikow,ktorzy sobie tego nie zycza.wiec wrzucilem to tutaj :D:D

quatro/myrmex kamerka to prestigio road runner 530a5 .kosztowala jakis rok temu cos kolo 400zl. w nocy nie liczcie na dobra jakosc.z reszta tu macie przyklad: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/352420-drastyczne-videodla-ludzi-o-mocnych-nerwach/

Opublikowano

haha .najpierw auto stalo odpalone pol godziny,pozniej jakis młody cieć sciagal z niego snieg przez kolejne 15 minut.nastepnie widzieliscie nagranie p.s vw t5 mogl obciekac na hali :).po tym kamere wylaczyli .na fb mialem ten film. zadzwonili do mnie z serwisu zebym film usunal, bo widac twarze pracownikow,ktorzy sobie tego nie zycza.wiec wrzucilem to tutaj :D:D

quatro/myrmex kamerka to prestigio road runner 530a5 .kosztowala jakis rok temu cos kolo 400zl. w nocy nie liczcie na dobra jakosc.z reszta tu macie przyklad: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/352420-drastyczne-videodla-ludzi-o-mocnych-nerwach/

To co, pracownicy się swoich twarzy wstydzą? Moze się wstydzą tego, że tam pracują?

Opublikowano

Takie teksty/zachowanie to nic...

Pracowalibyście na budowie to dopiero byście wiedzieli jak sie do siebie odzywa :D

Opublikowano

Szczerze to nie wiem o co tutaj się rozchodzi, to jest warsztat nie salony. Natomiast sam film z YT radziłbym usunąć.

Opublikowano

Panowie, czym się tutaj tak podniecać...skoro nagminnie tak stają, że utrudniają wjazd na stanowisko, to ja się nie dziwię, że chłop się wkurzył. Poza tym, słyszałem o wiele gorsze "wymiany zdań" :decayed: .

Opublikowano

Chłopie kasuj ten film albo zamaluj ich twarze bo możesz do sądu polecieć i przegrac

Opublikowano

W zasadzie mnie to nie dziwi, każdy pracownik ma podstawę i premię w zależności od przerobu.

Każdy chce zarobić i dlatego ważna jest każda minut4a.

Pracowałem w ASO Toyota (serwis blacharsko lakierniczy) i tak samo, chłopaki ganiali sie nad wzajem z podnośnika na podnośnik. Mieli po 3 auta porozbierane i z doskoku do kazdego. Z doświadczenia nie polecam parciarzy z ASO.