RumburakRJ Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Mam mały kłopocik. Mam ręczną regulację wysokości fotela kierowcy. Po nocnym postoju , siedzenie opada zupełnie. Nie trzyma ustawionej wcześniej wysokości. Mam do kolegów pytanko - czy tam są jakieś teleskopy i jak można to naprawić. Będę dżwięczny za podpowiedź.
Wąski Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 są tam ząbki i z tego co pamiętam czeka Cię wymiana fotela -na allegro można tanio kupić
endriuu Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 wąski ma racje - wymiana fotela to jedyne rozwiazanie
RumburakRJ Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Opublikowano 27 Listopada 2008 Dzięki, Mam nadzieję że nowy fotel zmieści mi się pod choinką . Ciekawe , że nikt nie regeneruje takiego badziewia. Dzięki za radę! Na allegro nie ma nic ciekawego. No i jeszcze pozostanie przekładanie air. Masakra.
tysiac Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 witam odswieze temat u mnei jest taki problem z jednym fotelem kierowcy tez mam reczna regulacje i problem w tym ze oparcie jak sie lekko zapre leci mi do tylu czy jest mozliwosc tego zrobienia czy trzeba nowy fotel a i jeszcze zapytam bo jak kupilem auto byla urwana linka od ustawiania fotela da rade to kupic?? <lipa bo to fotel pasazera wiec dwa fotele to lipa kupowac>
Rekomendowane odpowiedzi