kanap4 Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 (edytowane) Witam wszystkich, Po kilku miesiącach biernego przeglądania forum, wypada w końcu pokazać swoją A4. Auto kupione w zeszłym roku. Początkowo prawie wziąłem Volvo V60 R-Design, ale ostatecznie skończyło się na Audi i w ogóle nie żałuję. Plan był taki, żeby kupić nieduże kombi i myślę, że A4 idealnie się w to wpisuje. OK, przechodzimy do konkretów... Wyposażenie: Lakier LY9B Silnik 2.0 TDI 177KM Skrzynia 6-biegów MMI 2G Bluetooth System Start-Stop Jednostrefowa klimatyzacja Podgrzewane fotele PDC Przód + tył Bixenon + Led przód + tył Czujnik deszczu Leaving Home Elektryczne szyby Elektryczny hamulec ręczny Zawieszenie 1BE Felgi 18" Fotele sportowe + welurowa tapicerka ...i wiele innych, zdecydowanie mniej istotnych. Plany na przyszłość: Felgi 19" - zrobione Opony 245/35/19 - zrobione Program +200KM - zrobione Sprężyny Eibach Pro-kit - zrobione Czarny grill - zrobione Pomalowanie relingów na czarno Progi S-line - zrobione Czarne końcówki wydechu - zrobione Większe hamulce Oprócz tego myślę o odblokowaniu niektórych funkcji poprzez VCDS, ale nie mam się kiedy za to zabrać. Wybaczcie bardzo słabą jakość zdjęć...robione komórką przy słabym świetle: Wersja zimowa: ...i letni setup (zdjęcie po podróży, więc samochód cały usyfiony, ale wrzucam poglądowo): Jak pogoda się trochę poprawi, to na pewno umyję furkę i zrobię jej kilka porządnych zdjęć. Wrzucę też coś ze środka. Edytowane 28 Lipca 2017 przez kanap4
Stubix Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 (edytowane) Fotki wnętrza wrzuć ;p masz sline wewnętrzny? bo widze znaczki sline a na zewnątrz nie masz pakietu sline ( nie wiem czy jak sie ma sline wewnętrzny to są znaczki ) Edytowane 30 Marca 2016 przez Stubix
Koralgol Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Znaczki na zewnątrz nie mają nic wspólnego z wnętrzem w tym przypadku są oznaczeniem zawieszenia 1be, bo s-lina zewnętrznego nie ma.
bodas Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Cud miód i orzeszki. Ja osobiście nie lubię zestawienia czarne auto plus czarne koło, ale to kwestia gustu.
krystian3769 Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) Ładna sztuka U mnie jest oznaczenie s-line na blotnikach i środek był w pakiecie a z zew. nic prócz zawieszenia 1BV nie było. Edytowane 31 Marca 2016 przez krystian3769
jedrekx Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Znaczki na zewnątrz nie mają nic wspólnego z wnętrzem w tym przypadku są oznaczeniem zawieszenia 1be, bo s-lina zewnętrznego nie ma. brednie. jak jest S-line wewnętrzny to na zewnątrz, na błotnikach są znaczki. zawieszenie 1BE nie ma nic wspólnego z S-line. oznaczenie zawieszenia S-line to 1BV.
carrera369 Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Jakiej marki są letnie czarne felgi ?
Stubix Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Znaczki na zewnątrz nie mają nic wspólnego z wnętrzem w tym przypadku są oznaczeniem zawieszenia 1be, bo s-lina zewnętrznego nie ma. brednie. jak jest S-line wewnętrzny to na zewnątrz, na błotnikach są znaczki. zawieszenie 1BE nie ma nic wspólnego z S-line. oznaczenie zawieszenia S-line to 1BV. I wszystko jasne autko zacnee
kanap4 Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Opublikowano 31 Marca 2016 Jakiej marki są letnie czarne felgi ? Felgi to Rial Le Mans 8,5x19" ET 30. Kolor to czarny błyszczący, ale ze względu na to, że są na zdjęciach usyfione, nie widać efektu.
Gibons Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Wzór mi się nie podoba, ale parametry idealne do B8
kanap4 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) No z felgami to właściwie chciałem pójść w jakiś bardzo prosty wzór. Już nie chodzi o kwestię łatwego mycia felgi, ale po prostu przy ciemnych kołach skomplikowane wzory wyglądają na mniejsze niż są w rzeczywistości. Co do parametrów, to potwierdzam, że 8,5" szerokości, przy ET30 robi niezłą robotę Bodas, na początku zastanawiałem się nad kołami w kolorze gunmetal, ale zasugerowałem się tym, że nie mam chromowanych listew dookoła szyb, więc postanowiłem ze wszystkim iść w czarny kolor. Grilla chyba będę malował jakoś niedługo. Pytanie mam odnośnie końcówek wydechu...czy możecie polecić jakąś firmę, której końcówki są w miarę dobrej jakości (oczywiście za normalną cenę)? Najchętniej, jeśli będą od razu w czarnym kolorze Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez kanap4
bodas Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Z końcówkami wydechu to wszyscy chyba zakładają oemowe końcówki wydechu, albo Ultery jeśli wydech na 2 strony. Bodas, na początku zastanawiałem się nad kołami w kolorze gunmetal, ale zasugerowałem się tym, że nie mam chromowanych listew dookoła szyb, więc postanowiłem ze wszystkim iść w czarny kolor. Szkoda, że nie poszedłeś w gun metal Moim zdaniem idealnie się komponuje z czarnym nadwoziem. Moje na przyszły sezon będą malowane na taki kolor Mógłbyś mi wysłać fotkę jak wygląda spasowanie felgi w nadkolu przód tył przy takim et, bo nie wiem jakie dystanse dobrać do siebie. Może być PW
kanap4 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2016 W końcu udało się ustrzelić kilka zdjęć. Niestety do tego czasu trochę pobrudziłem furkę, no ale wrzucam zdjęcia: Bodas, tak mniej więcej wygląda spasowanie felgi, przy ET30: i jedno zdjęcie środka (niestety straszny bałagan w środku):
jedrekx Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 świetne! podeślij coś do kalendarza klubowego
krystian3769 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Super Dawaj listwy i wydech na dwie strony z zadkiem sline Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez krystian3769
D4NTE Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Fajny czarnuszek, w tej konfiguracji relingi i grill obowiązkowo w czerń z połyskiem, pakiet shadow black będzie mu pasował powodzenia w modzeniu. Dwa kominy z tyłu na pewno podkreślą zadek
carrera369 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Do All Black pasowałoby jeszcze dać czarne relingi i czarną ramę grilla
LukiKRK Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Piękna. Też polecam piano czarny grill z sline albo nawet z czarną ramka cały. No i wydech... Tapniete z SGS7
kanap4 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Czarny grill wpadnie na pewno i to pewnie jakoś niedługo. Ramka oczywiście też czarna. Z relingami też jest plan, bo srebrne w takiej opcji nie do końca pasują. Myślałem o zderzaku z sline'a, ale chyba wolę jednak ten zwykły...taki subtelniejszy trochę jest, no ale to kwestia jeszcze do przemyślenia. No i zastanawiam się nad listwami progowymi od sline'a, jako nad kolejnym zakupem.
LukiKRK Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Listwy boczne sline koniecznie:) Masz juz foto jak siadlo na Eibachu? Tapniete z SGS7
Rekomendowane odpowiedzi