edraven Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Panowie , macie jakies pomysły czego objawem może być dziwne delikatne szarpanie przy dodawaniu i odejmowaniu gazu przy niskiej prędkości (10kmh) coś w rodzaju kangura w przód i tył zależnie czy dodaje czy odejmuje gazu. Zwłaszcza jest to widoczne przy toczeniu się w korku. Myślałem o poduszkach pod skrzynią i silnikiem, ale nie wyglądają na wybite czy wylane.
Samuraj12 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Moja ma podobnie. Tak samo przy wyższych prędkościach. Niby tak ma być
skotmen Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Koło dwumasowe będzie maiło takie objawy
edraven Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2016 Wszystko wskazuje że poduchy pod silnikiem.
dominis23 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 (edytowane) Udało się edraven ustalic co z tym szarpaniem ja mam tak jak ruszam z 1 biegu w korku po kilkukrotnym ruszeniu. Tak jest ok rusza bezproblemu i nie ma szarpania ale jak tylko stoje w korku to sie to pojawia po kilku ruszeniach. Przeczytalem gdzies ze jak przez kilka sekund przypali sie sprzeglo bedzie ok i moge potwierdzic ze tak jest :/ po takim zabiegu jest ok ale co z zywotnoscia sprzegla :/ Edytowane 23 Grudnia 2016 przez dominis23
dominis23 Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 Dnia 5.12.2016 o 14:09, edraven napisał: Wszystko wskazuje że poduchy pod silnikiem. Wymieniłeś te poduchy i się poprawiło??
edraven Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Opublikowano 10 Maja 2017 Zdążyłem samochód sprzedać. Ale mechanik powiedział że jedna była padnięta na 100%
Rekomendowane odpowiedzi