Boosman Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Witam panowie ... Mam a4 b5 1.8t AJL Quattro ! Chce pomodzic z wydechem bo bede podnosił moc. Co polecicie zrobił zeby dźwięk był rasowy , i miły dla ucha a nie dudniący , i słyszalny z 5km! Chodzi mi po głowie : DP --> Środkowy seria -Koniec przelot wytłumiony z kwasówki Opinie i komentarze ! ZAPRASZAM
krzysiekml Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 może być ok. zależy jeszcze jaki końcowy założysz
Siemin Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 Witam panowie ... Mam a4 b5 1.8t AJL Quattro ! Chce pomodzic z wydechem bo bede podnosił moc. Co polecicie zrobił zeby dźwięk był rasowy , i miły dla ucha a nie dudniący , i słyszalny z 5km! Chodzi mi po głowie : DP --> Środkowy seria -Koniec przelot wytłumiony z kwasówki Opinie i komentarze ! ZAPRASZAM Jak robiłem u siebie wydech, to wpierw wywaliłem kata, dałem DP z kwasówki i jedyna zmiana to bardziej słyszalne turbo. Później wywaliłem końcowy, żeby sprawdzić, czy będzie głośno... Różnicy brak, dopiero jak wywaliłem środkowy było głośno. Obecnie mam DP + końcowy z nierdzewki (z tfu... BMW )
Boosman Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Opublikowano 24 Maja 2016 i jest bardzo głosno ?? możesz nagrac dźwiek ? bardzo bym prosił
Docki95 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Ja robię u siebie i jest tak. DP 2,75"->2,5", potem środkowy przelot AWG 88cm, ->2,5" i końcowy z nierdzewki też WM Sport 2x90mm. Powinno to dobrze brzmieć i nie byc uciązliwe w trasie! Jak bedzie to zobaczymy.
j4s2c2vr Opublikowano 21 Czerwca 2016 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Też posłucham chętnie, bo u mnie już by sięprzydało wymienić, przy środkowym coś przepuszcza powoli
Rekomendowane odpowiedzi