Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Żarówki Philips diamond vision H7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miał ktos styczność z tymi żarówkami :mysli: dodam że na allegro i w internetowych sklepach tunnigowych PL nie mają w ofercie

Na ebay'u są http://cgi.ebay.pl/H1-H3-H4-H7-HB3-HB4-HID-PHILIPS-DIAMOND-VISION-5000K_W0QQitemZ250328653399QQcmdZViewItemQQptZAU_Car_Parts_Accessories?hash=item250328653399&_trksid=p3286.m63.l1177 cena troche bardzo duza :wallbash: ale na filmikach łądnie sie spisują

Opublikowano

Ostatnio szukałem do swojej żarówek i dość mocno przejrzałem rynek. Powiem, że pierwszy raz widzę takie zarówki w ofercie PHILIPSa

Opublikowano
  • Autor

własnie o to chodzi ich w ogóle nie ma w ofercie na Polske :wallbash: albo to jakaś podróba :mysli:

Opublikowano

Lepiej kupic HIDy :naughty:

Opublikowano
  • Autor

ale jak sie juz ma Hidy :kox: załozyc mozna takie jako drogowe jeszcze i juz prawie jak bixenon :mysli: ale my tu gadu gadu a ich nigdzie nie można dostać :wallbash:

Opublikowano

Ale jak te zarowki moga miec 5000K skoro najslabszy xenon ma 4300K.. :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Sam nie wiem jak to jest, na aukcji jest zdjecie opakowania i tam też pisze 5000k :mysli: zdaje mi sie ze żywotnosć takiej żarówki bedzie dość krótka

Opublikowano

... albo to jakaś podróba :mysli:

Właśnie to miałem na mysli... :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Listopad 2008, 14:12_________________________________________________

zdaje mi sie ze żywotnosć takiej żarówki bedzie dość krótka

i mogą opalać reflektor

Opublikowano

pomalowane żarówki dają barwę 5000k ale nie świecą takim światłem na drodze, w rzeczywistości są dużo słabsze , kiedyś były takie chińskie wynalazki o mocy 100W

Opublikowano

..na długie :kox: :kox:

Poziek miał kiedyś . pałac kultury uświecał :D

Opublikowano

..na długie :kox: :kox:

Poziek miał kiedyś . pałac kultury uświecał :D

... żeby tak poligon oswietlić - to dopiero są żarówki :gwizdanie:

Opublikowano

kupiłem kilka dni temu Philips X-treme Power. http://www.allegro.pl/item486171739_zarowka_philips_xtreme_power_h7_w_wa_fvat_tanio.html Musze powiedzieć, że jestem nieziemsko zadowolony z nich, faktycznie świecą dużo jaśniej niż "normalne" żarówki. Przez kilka miesięcy przewinęło się przez niunie kilka kompletów żarówek, próbowałem nawet xenonowo-podobne o jasności 7500K, ale nie ma co inwestować w jakieś "chińskie" barwione na niebiesko wynalazki.

Opublikowano

już było kilka wątków o żaróweczkach. Powiem tylko że philips ma dobre swoje żaróweczki ale mało żywotne i drogie. Polecam OSRAM night breaker - tańsze i żywotniejsze.

Opublikowano

Wtrącę swoje 3 grosze,kupiłem nightbreakery Osrama i bylem zawiedziony bo w moich reflektorach soczewkowych świeciły jak Philipsy +30% i wymieniłem na Osram Silver Star +50% i jest super-dobra jakość w dobrej cenie :good:

Opublikowano
  • Autor

A miał ktos do czynienia z Osram cool blue???

Opublikowano

mam osramy w a6. efekt taki se... (sa jasniejsze ale bajki nie ma)