Ses07 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam Przeglądałem kilka tematów, ale odpowiedzi są bardzo zróżnicowane.Mam takie zegary u siebie:http://imagizer.imageshack.us/a/img633/2156/ZCi6zG.jpgWysiada poświetlenie oraz kompletnie nie działa wyświetlacz, teraz jest tylko duża czerwona plama. Z tego co zdążyłem się zorientować są to zegary "Jaeger". Bardzo drogie.Na jakie zegary mogę wymienić te które mam teraz? Nie zależy mi na FIS czy innych pierdołach, chce mieć coś co działa i wyświetla odpowiednie kontrolki. Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez Ses07
Fazii Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Te ze zdjęcia to Vdo. Bedą pasować Ci każde które mają cyfrowy zegarek. Szukaj wyłącznie VDO. Najłatwiej rozpoznać je po czarnej obudowie tylnej. Jaeger ma białą.
Ses07 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Dzieki, A jak wyglada sprawa kompatybilnosci z zegarami od a6 c5? Wymiary te same? A i jeszcze jedna sprawa: skrzynia automatyczna ma tutaj jakies znaczenie czy fis po prostu sam sie dostosowuje? Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez Ses07
Fazii Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Z A6 budowa jest taka sama. Trzeba przerabiać wsad żeby prawidłowo pokazywalo poziom paliwa, trzeba dolutowac potencjometr regulacji podswietlenia. Fis nie będzie pokazywać otwartych drzwi. Trzeba po prostu zakodowac pod automat Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez Fazii
Rekomendowane odpowiedzi