Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B7>2.0T>Q>Avant>EU-Manual>S-line>19''HRE>KwV1>Hydrografika>KieraB8>CarbonS4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ładna hydrografika gdzie robione ?

Opublikowano
  • Autor

3DCover Wrocław :)

Wróciły lusterka z reklamacji :) niedługo montaż, a powiedzcie mi demontaż obudowy lusterek jest identyczny jak w opisie z b6?

aFcGyMt.jpg

M5cyIgu.jpg

Ciężko zrobić zdjęcie żeby totalnie nic się w nich nie odbijało.. :(

Opublikowano
  • Autor

http://www.a4mods.com/index.php?page=webcontent/pages/mirrors.html :wink:

Obudowy ładnie wyszły choć osobiście wolałbym satynę ;)

No kolor to już kwestia gustu każdemu podoba się co innego, na żywo dużo lepiej ten wzór wygląda niż na zdjęciach :)

Pobawiłem się też Vag-iem i włączyłem sobie sygnał dźwiękowy przy zamykaniu auta z kluczyka oraz włączyłem kontrolkę świateł mijania bo moja "druga połowa" marudziła, że nie widzi kontrolki zapalonych świateł, z czasem jej przejdzie - jak to z kobietami to się wyłączy :)

Pojawił się mały gadżet na przód :D

BcY7rHH.jpg

Opublikowano

Tak jak piszesz, kwestia gustu ;)

Ja sie ostatnio tez zastanawiałem dlaczego nie swieci mi kontrolka od świateł mijania i chyba tez mam wylaczona :wink:

Wysłane z iPhone

Opublikowano
  • Autor

Tak jak piszesz, kwestia gustu ;)

Ja sie ostatnio tez zastanawiałem dlaczego nie swieci mi kontrolka od świateł mijania i chyba tez mam wylaczona :wink:

Wysłane z iPhone

Powiem szczerze, że sam zobaczyłem to u kogoś w temacie i stwierdziłem - w sumie ładnie to wygląda jak świeci no i do tego to narzekanie "drugiej połowy" nie mylić z drugą połówką np. finlandii :D minuta roboty i kontrolka świeci :)

Zapomniałem dodać do listy wyposażenia w 1 poście:

-podświetlane klamki na czerwono ułatwiające otwieranie drzwi

-diody ambiente w lampce podsufitki

Człowiek cały czas odkrywa coś na nowo w aucie :)

Opublikowano

Poza tym quatro w grillu dla mnie spoko.

Pobawiłem się też Vag-iem i włączyłem sobie sygnał dźwiękowy przy zamykaniu auta z kluczyka

W którym to jest miejscu?

Opublikowano

Patrzę na ostatnie zajęcia i jakbym moją niunke widział. Ktoś podpowiedzial mi żeby łączenia pomiędzy literkami i same mocowania pomalować na czarno i jest jeszcze lepiej 388dfa6d286a3648d651dfc0eea333f1.jpg

Ja ma lustra zewnętrzne oklejone folią i na to położony bezbarwny ale niestety na jednym już odchodzi. Hydrografika wyszła ekstra na Twoich.

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

powodzenia w modzeniu

bardzo ladna sztuczka i dopracowana w detalach

szerokosci

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Poza tym quatro w grillu dla mnie spoko.

Pobawiłem się też Vag-iem i włączyłem sobie sygnał dźwiękowy przy zamykaniu auta z kluczyka

W którym to jest miejscu?

Tutaj masz cały opis, dodajesz +1024 do obecnego kodowania :)

Patrzę na ostatnie zajęcia i jakbym moją niunke widział. Ktoś podpowiedzial mi żeby łączenia pomiędzy literkami i same mocowania pomalować na czarno i jest jeszcze lepiej 388dfa6d286a3648d651dfc0eea333f1.jpg

Ja ma lustra zewnętrzne oklejone folią i na to położony bezbarwny ale niestety na jednym już odchodzi. Hydrografika wyszła ekstra na Twoich.

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka

No i bardzo mi się ten patent podoba, wygląda to o niebo lepiej przy zamalowaniu łączeń, muszę to ogarnąć też u siebie :)

powodzenia w modzeniu

bardzo ladna sztuczka i dopracowana w detalach

szerokosci

Dzięki wielkie wszystkim za miłe słowa, jest co rezać długa droga żeby było idealnie. :)

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/79296-lista-modulow-komfortu-z-opisem-funkcji/

Wstawiam kilka fotek lamp tylnych led jako alternatywa dla tych z a6 c6 :)

Pierwsze dwa zdjęcia sa zrobione z włączonymi postojówkami i stopem a te nocą bez hamulca, sorki za jakość zdjęć ale zrobione "na szybko" ;)

9IO6Vc2.jpg

wF3jedg.jpg

CdNcuMt.jpg

jMhNOvv.jpg

k66zWYV.jpg

yxJR0ko.jpg

Zaraz wrzucę jeszcze zdjęcie jak świecą nocą :)

6Mivy8V.jpg

0PwWF9G.jpg

HHGI55f.jpg

x2bc0go.jpg

Edytowane przez venom171

Opublikowano

Super te świtała wyglądają :thumbup1: W ogóle świetnie auto się prezentuje :)

Jak Ci się jeździ na KW v1 porównując z 1be/1bv ?

Opublikowano
  • Autor

Super te świtała wyglądają :thumbup1: W ogóle świetnie auto się prezentuje :)

Jak Ci się jeździ na KW v1 porównując z 1be/1bv ?

Szczerze? Nie mam pojęcia.. A dlatego, że jest to moje pierwsze audi, pierwsze auto z wielowahaczem, pierwsze 19' felgi i pierwszy gwint jakiego doświadczam w mojej 11 letniej karierze za kierownicą, a jakie mam uwagi? w Porównaniu do seat-a leona którego miałem wcześniej przez 6 lat to audi bije go na głowę pod względem komfortu mimo tak wielkich kół i gwintu, może porównanie średnio na miejscu ale moje osobiste i życiowe. :) Jeździ mi się kapitalnie, wygodnie, w środku cisza, jedyny minus to krawężniki i brak możliwości parkowania w 80% miejsc z racji gleby ;)

Opublikowano

Walić parkowanie, uśmiech na twarzy po wyjściu z auta bezcenny :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Nic dodać, nic ująć jakieś te 19 małe się wydają... :D

Opublikowano

Lubie to :decayed:

Venom skoro piszesz, że świetnie Ci się jezdzi to faktycznie zawieszenie KW musi byc super :)

Edytowane przez Norbas

Opublikowano
  • Autor

Mały UP

Wpadł moduł bluetooth z końcówka H, do pełni szczęścia brakuje tylko mikrofonu który powinien lada dzień się zjawić u mnie dzięki czemu zakończę kolejny bardzo funkcjonalny i "wygodny" mod w b7. :)

Panowie podpowiedzcie czy moje obecne mocowanie lusterka (zdjęcie poniżej) nadaje się pod lusterko fotochromatyczne oraz wtyczka zamieszczona poniżej jest od fotochromu? :)

jx5KL4l.jpg

qkRO23d.jpg

UmPy3uz.jpg

Z góry dzięki za pomoc :)

Opublikowano

Lepsze rozwiązanie to wymienić szybę a nie kombinować z klejeniem mocowania bo to nie będzie wyglądać... :wink4:

Opublikowano
  • Autor

No to lepiej poczekać aż szyba będzie juz nadawać się do wymiany (odpryski od kamieni itp.) a pieniążki przeznaczyć na inne mody. ;) dzięki Panowie za pomoc.

Opublikowano

Lepsze rozwiązanie to wymienić szybę a nie kombinować z klejeniem mocowania bo to nie będzie wyglądać... :wink4:

nie masz racji, zobacz sobie auto kolegi Golem z forum a3, montował takie lusterko przy zwykłym mocowaniu, wizualnie nie do odróżnienia oryginał od przeróbki. :) akurat byłem obok jak to montował, trochę zabawy jest ale gra warta świeczki

Edytowane przez Lorence