Biskup987 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Witam Mam problem z otwieraniem drzwi tylnych prawych . Można je otworzyć tylko zewnętrznie .. Nie wiem co jest grane kiedyś było ok z pilota otworzyłem i wszystko się otwierało a teraz tylko te jedne się nie otwierają ... Rozebrałem boczek ale nie chciałem dalej rozbierać szyn szyby żeby zobaczyć zamek bo nie wiem co jest grane może ktoś tak miał .. Ps. Bez otwierania nowego tematu jakie ślizgi polecacie do szyby przedniej ? Pękł mi jeden i wymieniłem jest ok ale z pazerności chciałem wymienić DOBRY ORG ! i pekł też też nowy (trzy sztuki ) wszystkie się łamią a robię wszystko ok
Zivia Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Na tylnych drzwiach masz zabezpieczenie dla dzieci żeby nie otworzyły drzwi podczas jazdy zobacz może ktoś je przez przypadek włączył mała dźwigienka
Biskup987 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zapomniałem napisać że właśnie już o sprawdzałem
primaballerina Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Lepiej rozebrać boczek, żeby zdiagnozować i dopiero potem pytaj w razie problemów
Biskup987 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Już problem rozwiązany ;-)
Rekomendowane odpowiedzi