Dominik93 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam,w którym miejscu powinna znajdować się naklejka informująca o prawidłowym ciśnieniu opon w samochodzie? U mnie znajduje się po prawej stronie w słupku pasażera w audi a4b6 1.8t-sedan i zaniepokoilem się faktem że może to być Anglik z przekladka ale papiery mam od samochodu że jestem drugim właścicielem a samochód został sprowadzony przeze mnie z Niemiec z pełną książka serwisowa jak i fakturami niemieckimi. Z której strony u was jest naklejka na słupku? Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez Dominik93
.Pablo. Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 U mnie w b7 lewy słupek w starej B5 tez lewy słupek. Według mnie to na lewym u ciebie tez powinno być.
Fido Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 U mnie na słupku od strony kierownicy czyli po lewej. Jak masz po prawej to trochę to dziwne.
nitroo Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 U mnie też lewy. Po prawej jest naklejka z informacją o Airbag.
Dominik93 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2016 U mnie po prawej stronie od strony pasażera jest naklejka informująca o ciśnieniu w oponach i air bag. Czyli prawidłowo?
Fido Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) A nie widzisz, że tylko ty masz z prawej ? Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez Fido
Dominik93 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Dziwne bo auto jest od pierwszego właściciela z Niemiec i posiadam książkę serwisowa jak i faktury niemieckie co było wymieniane w samochodzie więc dziwne gdyby był to Anglik po przekladce.
Joziek79 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Po numerze vin sprawdź czy wersja europejska
Fido Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 To teraz pomyśl po co wlepa miała by być od strony o której piszesz ? Rozumiem wlepkę w klapce paliwa ale by od strony pasażera ??? Możliwe też,że twój lewy słupek był malowany, ewentualnie.............. no właśnie, anglik ? Sprawdzałeś historię po numerze VIN?
Dominik93 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Byłem w serwisie Vw to za rozkodowanie VIN zarzyczyli sobie 100 zł. Na jednej ze stron VIN sprawdziłem i region był Europa. Czy to autentyczna strona? http://pl.vindecoder.pl Możecie sprawdzić jaki u siebie macie i czy dobrze pokazuje? Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez Dominik93
marianek Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ja mam u siebie od strony pasażera wlepkę, według książki sam naprawiam takie umieszczenie było do IX 2002.
Fido Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 według książki sam naprawiam takie umieszczenie było do IX 2002. Faktycznie Czyli masz prawidłowo.
marekg Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Tez mam po prawej. I sami widzicie jak łatwo wyciągacie durnowate wnioski i sugerujecie ludziom Bog wie co. A to niewiedza.
Dominik93 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2016 To dobrze bo już obawiałem się że to Anglik po przekladce :-)
Rekomendowane odpowiedzi