Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AVV] Wysoko świecący xenon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Po kupnie auta a kupiłem miesiac temu zauwazyłem niepokojącą rzecz, chodzi tu o swiatła są ustawione jak najniżej czyli na 3 ale i tak swieca bardzo wysoko, dodam że mam światła z nowego modelu, xenon + soczewka, czy mozna je jeszcze jakos ustawic?

Opublikowano

Tak na stacji diagnostycznej

Opublikowano

jestes pewien ze to xenon?.

jesli xenon ori to VAG-samoregulacja.

jezeli dokladany to stacja diagnostyczna.

Opublikowano
  • Autor

No mam soczewke, pozatym mam pudełko od nich, tagze chyba xenon, ile będzie kosztować takie obniżenie ?>?

Opublikowano

Flaszkę, na flaszkę lub 20-30 zł.

Opublikowano

Flaszkę, na flaszkę lub 20-30 zł.

hehehe patenty jak za starych czasow. kto teraz za flaszke robi? chyba pan czesio w garazu...

Opublikowano

ja jak założyłem HID u siebie to regulacja mnie kosztowała 5zł, więc nawet na flaszke by nie było ... a zrobiłem w stacji diagnostycznej gdzie robią przeglądy do dowodu rejestracji.

• 3 lata później...
Opublikowano

Witam mam pytanie :) jesli bym chcial zalozyc xenony jak to wygalda kiedy bym chcial miec ustawiane manualnie je? podlaczam pod kostke i bedzie chodzilo normalnie ustawianie wysokosci pokretlem od strodka auta? czy musze cos zmienaic itd? kupuje lampy ori xenonowe podlaczam pod kostki ktore teraz mam podlaczone lampy i beda chodzic? czekam na pomoc ! pzodr

Opublikowano

xenon jest samopoziomujacy, odpowiada za to czojnik samopoziomowania nie masz w aucie wtedy pokretla do poziomowania lamp..... zenony (mam nadzieje ze wkoncu pomysli ustawodawca i zajmie sie tym badziewiem) nie maja samopoziomowania.... ogolnie koledzy ktorzy dokladali xenon mowi ze jest sporo roboty i nie jest to takie proste, poszukaj info na ten temat, dodatkowo pamietaj ze xenon musi miec spryski wiec jak nie masz teraz to zderzak tez do wymiany

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

witam.mam takie pytanie, parę dni temu kupiłem oryginalne ksenony philips PHILIPS D2S XENON X-TREME VISION ŻARNIK ORYGINAŁ - Ksenony, żarówki xenonowe, żarówka h4, żarówki d1s, żarówki d2r, żarówki d2s, żarówka h7, zestawy ksenonowe, wycieraczki samochodowe, o barwie 4800k a po zamontowaniu barwa świateł jest żółtawa a nie biała, dlaczego??