A4AvantTDI Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Witam, mam usterkę w postaci cieknącego prawego spryskiwacza ksenonów. Po pryśnięciu płynu jeszcze przez 2 minuty cieknie z tego spryskiwacza w dolnej części (nie na łączniu z wężem) Auto to A4 ale zderzak zamontowany jest od S4 Teraz pytanie : czy spryskiwacze od A4 i S4 są takie same czy czymś się różnią. Jaki jest numer OE dla S4 i A4? Czy można go zdemontować bez zdejmowania zderzaka?
Fido Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Czy można go zdemontować bez zdejmowania zderzaka? Można, trzeba wyjąć lampy (chwila roboty). Potem to już trochę trzeba się nagimnastykować ale da się.
COXymoX Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Mi lewy cieknie. Wytargałem lampe ale śruby mocujące sprysk były tak zeżarte, że nie było szansy odkręcić. Łapy tylko pokaleczyłem, bo podejście kijowe. Zrzuciłem zderzak - to wbrew pozorom chwila roboty i dopiero rozwiercenie starych torxów powiodło się
A4AvantTDI Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Jaki numer jest u mnie, ja znalazłem numery na Allegro 8E0955101C, 8E0955101B, 8E0955101A
Rekomendowane odpowiedzi