Pavulon84 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Mam problem z FIS-em gdyż po jakimś czasie zaczyna przygasać. Co może być przyczyną i jak to naprawić?
marcin_franz Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Mam problem z FIS-em gdyż po jakimś czasie zaczyna przygasać. Co może być przyczyną i jak to naprawić?Jeśli to wygląda tak, że po nagrzaniu się auta fis blaknie/blednie to pomoże tylko wymiana.
Pavulon84 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2016 A jakie koszty takiej wymiany?
marcin_franz Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 A jakie koszty takiej wymiany?Napisałem Ci PW
fanthomas18 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Marcinie, jak możesz to skrobnij i mi pw w tej sprawie
marcin_franz Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Poszło pw, mam póki co tylko jeden wyswietlacz, więc kto pierwszy ten lepszy
Pavulon84 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Jak narazie pytam o koszty bo pewnie wymiana nie wcześniej niż w czerwcu. Jestem z Aleksa tak więc będę mógł osobiście podrzucić
zywy92 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Mam podobny problem a mianowicie gdy jest chlodno na zewnatrz wyswietlacz dziala ale jak juz jest cieplo to nic nie widac, to nie jest moze problem podlaczenia wyswietlacza tylko caly wyswietlacz do wymiany?
marcin_franz Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Mam podobny problem a mianowicie gdy jest chlodno na zewnatrz wyswietlacz dziala ale jak juz jest cieplo to nic nie widac, to nie jest moze problem podlaczenia wyswietlacza tylko caly wyswietlacz do wymiany?Tylko wymiana na nowy. Jak coś to zapraszam
Rekomendowane odpowiedzi