rysuchom Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Witam Kolegów.Bardzo proszę o podanie jak zamontować kontrolkę(diodę) włączonych świateł do jazdy dziennej.Moje światła zapalaja się po uruchomieniu silnika ale nie mam kontroli czy sie palą czy nie?
lukaszooo Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 W b6 nie było świateł do jazdy dziennej, po zapolenia pozycji zapala sie zielona kontrolka świateł.
b4jor Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Koledze pewnie chodzi o dołożone drl-y, jeżeli tak to musisz zlokalizować moduł i sprawdzić czy ma wyjście na kontrolkę a później pozostaje Ci rezanie w desce
tomek1988r Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Mam dołożony moduł DRL i zapalają mi się same wskazówki Jak to się stało to sam nie wiem
b4jor Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Co do podświetlenia samych wskazówek to w tym wątku jest wyjaśnione http://a4-klub.pl/index.php?/topic/138614-all-b6-podswietlane-wskazowki-licznika/
Rekomendowane odpowiedzi