grzes791 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam panowie jak ktoś ma wiedzę na temat nr tego oringa który jest w tym wężu nr 8E1819371B to bardzo bym prosił o pomoc z góry wielkie dzięki pozdrawiam Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez grzes791
grzes791 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Nie ma tam żadnego oringa Jest na 200 % tyko że występuje z całą rurą i dlatego nie jest wyszczególniony w etce Nie ma tam żadnego oringa Jest na 200 % tyko że występuje z całą rurą i dlatego nie jest wyszczególniony w etce I co panowie nikt nic więcej nie podpowie??? Kuźwa no nie wierzę że nikt tego nie wymieniał Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez grzes791
OLIVER Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Witam panowie jak ktoś ma wiedzę na temat nr tego oringa który jest w tym wężu nr 8E11819371B to bardzo bym prosił o pomoc z góry wielkie dzięki pozdrawiam Czy aby dobry numer podałeś bo jakoś nic pod tym numerem mi nie wyskakuje A druga sprawa nie jesteś wstanie sobie tego jakoś sam pomierzyć ? nie masz starego?
grzes791 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam panowie jak ktoś ma wiedzę na temat nr tego oringa który jest w tym wężu nr 8E11819371B to bardzo bym prosił o pomoc z góry wielkie dzięki pozdrawiam Czy aby dobry numer podałeś bo jakoś nic pod tym numerem mi nie wyskakuje A druga sprawa nie jesteś wstanie sobie tego jakoś sam pomierzyć ? nie masz starego? Sorki masz rację nr poprawiony dodam fotkę chodzi mi o oringa który jest w tej szybkozlaczce swojego nie mam możliwości pomierzenia bo się rozpadł fotka http://i61.tinypic.com/10s4y9u.jpg Witam panowie jak ktoś ma wiedzę na temat nr tego oringa który jest w tym wężu nr 8E11819371B to bardzo bym prosił o pomoc z góry wielkie dzięki pozdrawiam Czy aby dobry numer podałeś bo jakoś nic pod tym numerem mi nie wyskakuje A druga sprawa nie jesteś wstanie sobie tego jakoś sam pomierzyć ? nie masz starego? Sorki masz rację nr poprawiony dodam fotkę chodzi mi o oringa który jest w tej szybkozlaczce swojego nie mam możliwości pomierzenia bo się rozpadł fotka http://i61.tinypic.com/10s4y9u.jpg witam temat do zamknięcia po zakupie kilku oringów najlepiej pasował 20x4 Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez grzes791
Rekomendowane odpowiedzi