Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] Mały problem z Audi Navigation Plus proszę o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Mam mały problem z moja nawigacja wszystko było by ok gdyby nie...to że po włączeniu niekiedy wychodzi komunikat błąd navi sprawdź CD Rom, wyczyść....jak czyścic sprawdź w instrukcji.....ale nie mam instrukcji wiec nie wiem jak to zrobić.....może ktoś zechce pomóc....czy wyczyszczenie poprzez wyczyszczenie płyta czyszcząca cos da ????? Proszę o pomoc

Z góry dziękuje

Przemo

Opublikowano

Mialem identycznie jak Ty!

Wyjąłem płytke z navigacji (no niepowiem bo troche styrana była i na dodatek stara mapa jak świat),zgrałem sobie najnowszy Teleatlas DX,wrzuciłem do navi i zapierdziela bez żadnego problemu!

A więc jest to wina CD a nie navi. :rolleyes:

a jak chcesz to mam instrukcje do Audi Navigation Plus (tyle ze po ang.)

Opublikowano

no dokładnie :P wiec nie ma sie co martwic albo nagrac nową DX albo wyczyścic laser :P a najlepiej jedno i drugie :P

Opublikowano

witam - ja natomiast walcze już ponad pół roku z moja nawi i nic , prawdopodobnie laser jest zabrudzony , może ktoś doradzi jak można samemu rozmontować to radyjko aby wyczyścić laser - pozdrawiam

Opublikowano

Witam.

Dziekuje Brardzo wszystkim za podpowiedzi w poniedzialek wyskocze po płytkę czyszczącą tylko słyszałem że najlepiej kupic zwykłą bez dodatków jeśli nie pomoże to postaram sie o nową płytę z mapą w formacie DX....

Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam

[br]Dopisany: 07 Grudzień 2008, 22:00_________________________________________________Witam.

Instrukcje mam też w jezyku ang, spróbuje wyczyscic płyta jak nie pomoze podjade do fachowca on napewno zrobi to lepiej ja cos moge zepsuc ale dzieki za podpowiedz z tym Teleatlasem sprobuje go zgrac i wrzucic do mojej nawigacji...moze pojdzie

Dzieki za pomoc pozdrawiam

Opublikowano

jak będziesz miał problem z nagraniem DXa daj znac :P

Opublikowano

spoko spoko