Wojtek Gołdyn Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Moja Audi Podajcie pomysły na modyfikacje itp. 1.6 ADP 1995r. Przebieg 328 tys Ostatni Serwis Audi 26 Styczeń 2015 RIP[*] 21.10.2016 Jak by ktoś chciał kupić na części priv... Edytowane 26 Października 2016 przez Wojtek Gołdyn
enczu Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 1. Blacharka 2. Wywal pokrowce 3. Kiera 3-ramienna 4. Lusterka i klamki w kolor auta 5. Ogarnięcie cb w jakieś normalniejsze miejsce 6. Felga, chociaż 17, ale gwarantuję, że będzie niedosyt 7. Niżej? Zależy jaki styl jazdy preferujesz 8. Lampy polift - nie wiem jak się zapatrujesz, czy chcesz go zostawić jako przedlifta czy liftować 9. Może dekory w black piano, jak się podoba
Wojtek Gołdyn Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) 1. Blacharka 2. Wywal pokrowce 3. Kiera 3-ramienna 4. Lusterka i klamki w kolor auta 5. Ogarnięcie cb w jakieś normalniejsze miejsce 6. Felga, chociaż 17, ale gwarantuję, że będzie niedosyt 7. Niżej? Zależy jaki styl jazdy preferujesz 8. Lampy polift - nie wiem jak się zapatrujesz, czy chcesz go zostawić jako przedlifta czy liftować 9. Może dekory w black piano, jak się podoba Póki co CB nie ma Jedyne co Janosik o kołach myślałem 8J et 35 na oponie 225/40/18, planuje liftować, Blachy się boje ruszać 0 rudej póki co i nie widać oznak Edytowane 21 Kwietnia 2016 przez Wojtek Gołdyn
MiiichalQ Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Ale kolega to chyba w niej dywan miał wymieniany bo kremowe dywany na podłodze szły z kremowym środkiem chyba ze się mylę ale raczej nigdy nie widziałem taakiej kompozycji w Audi;) a co modyfikacji to lista nigdy się nie kończy zawsze się znajdzie coś do przerobienia to tylko zależy od tego jak chcesz żeby wyglądał powodzenia w modach:)
Wojtek Gołdyn Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Ale kolega to chyba w niej dywan miał wymieniany bo kremowe dywany na podłodze szły z kremowym środkiem chyba ze się mylę ale raczej nigdy nie widziałem taakiej kompozycji w Audi;) a co modyfikacji to lista nigdy się nie kończy zawsze się znajdzie coś do przerobienia to tylko zależy od tego jak chcesz żeby wyglądał powodzenia w modach:) Kupiłem ją nie dawno od 1 właściciela i nie wiem ale nie wydaje mi sie bo siedzenia też jasne są
Bartasss Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Do kolekcji modyfikacji dodałbym jeszcze grill polift
merkucjo92 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Chyba też wymienię lampy tył na ost lift
Rekomendowane odpowiedzi